Posted by: pinkturtle2 | Jun 4, 2008

Harta Kekayaan Pemimpin2 Umno Dan Kroni

Kekayaan Mahathir dan kroni

DARI BLOG TUN MINTA MAMAK TU TLG JAWABKAN???

FIXED DEPOSIT ACCOUNTS OF MAHATHIR’S WIFE AND 5 OF HIS CHILDREN AS WELL AS HIS CRONIES

The information regarding the Fixed Deposit Accounts of Mahathir’s wife and 3 of his children are as below. These accounts were opened at an Israeli Singapore-based bank in the neighboring country of Singapore . The bank is ISRAELI NATIONAL BANK.

That vast amount of monies could have been derived through the following:
i. Deposited by an agent of the Israeli Government or any other foreign government.
ii. Derived by the various companies of Mahathir’s cronies.
iii. Perhaps this could be the RM1Bil missing from UMNO’s account which Anwar Ibrahim brought up before he was dismissed from UMNO.

Details of accounts are as follow:

Family of Dr. Mahathir:
1. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : AGF-2192-2442-722-(X)
Amount : USD 4,000,000.00
Date of opening account : 25/06/95
Date of Maturity : 25/06/98
(Maturity continued to 25/06/2001)
(Extension interest agreed upon)


2. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : FA-4196-2493-313 (A)
Amount : USD 8,000,000.00
Date of opening account :
09/06/97
Date of Maturity : 09/06/00

3. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : DD-3919-714-271-(A)
Amount : USD 5,500,000.00
Date of opening account :
06/12/95
Date of Maturity : 06/12/98

4. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : FB-5614-1499-515 (C)
Amount : USD 9,800,000.00
Date of opening account :
12/11/97
Date of Maturity : 12/11/2000

5. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : CE-2418-7172-492 (E)
Amount : USD 5,000,000.00
Date of opening account :
07/03/98
Date of Maturity : 07/03/01

6. Name : Ms Siti Hasmah Bte Mohamed Ali
Post : Wife of Prime Minister
Passport No. : D 173596 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : GB-6921-4212-712 (F)
Amount : USD 6,650,000.00
Date of opening account : 19/03/95
Date of Maturity : 19/03/98
(Maturity continuity to 19/03/2001)

7. Name : Ms Marina Bte Mahathir
Post : Malaysia AIDS Council President
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : C-719-418-210 (M)
Amount : USD 13,000,000.00
Date of opening account : 17/06/96

Date of Maturity : 17/06/99

8. Name : Ms Marina Bte Mahathir
Post :
Malaysia AIDS Council President
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : F-817-200-11 (C)
Amount : USD 12,500,000.00
Date of opening account : 03/12/96

Date of Maturity : 03/12/99

9. Name : Ms Marina Bte Mahathir
Post :
Malaysia AIDS Council President
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
5 years
Account No : G-211-922-718-2 (D)
Amount : USD 15,000,000.00
Date of opening account : 12/07/97

Date of Maturity : 12/07/02

10. Name : Mr Mokhzani Bin Mahathir
Post : Son of Prime Minister
Passport No. : R 719325 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
1 years
Account No : F-3532-3310-501 (NG)
Amount : USD 15,500,000.00
Date of opening account :
21/09/98
Date of Maturity : 21/09/99

Dan Banyak lagi senarai nama kat bawah.Anda lihatlah sendiri,tak larat nak tulis dah

…. more

http://tranungkite.net/v7

About these ads

Responses

  1. Salam hormat,

    Dari manalah agaknya anak-beranak ini dapat duit begitu banyak Deposit di Bank Israel pula tu???

    Mamak Kutty kata Anwar sangat bahaya sebab agen Israel. Pada hal, keluarganya menyimpan duit begitu banyak di Bang Israel.

    Mamak Kutty sungguh bijak mengatur kata untuk mengalihkan pandangan di samping menutup kepala taiknya. Eh Eh Eh Auuuw.:)

    Wassalam.

  2. kenapa satu nama tapi banyak account???

  3. Sapa2 pun boleh buat fitnah macam ni!!!
    Mana bukti yang lebih kukuh.

  4. sebab contract 3 tahun je..pastu update2… itu laa kisahnya

  5. fitnah. ini bukti ke? ini bukan bukti beb…aku pun buleh tulis cenggini, boh nama bapak aku kata duit bapak aku juta juta.

    Sile buktikan. Bukti yang sahih.

  6. Nak bukti bertulis kot… Ntah lah. Tapi yang aku nampak para YB kita memang kaya raya. Maksud akau YB kerajaanlah. Rumah mereka biasanya berharga di atas RM100 ribu. Lihat saja kes aruah YB kat Kelang tu. Pakai kereta pacuan empat roda atau kereta mercedes model terkini. Kalau jumpa orang kampung, hulur duit macam hulur daun kayu. Bercuti dan shopping sekeluarga di luar negara.

    Kalau YB biasa dah kaya raya, susah aku tak nak percaya yang lebih atas dan kanan tak kaya raya. Kawan-kawan yang baya aku, yang joint politik parti kerajaan pun dah ramai yang kaya raya. Padahal mengaji takat SPM. Aku yang ada ijazah dan dah kerja lebih 25 tahun masih juga tak kaya raya. Setakat hidup senang adalah. Bukan dengki tapi sangsi.

  7. bodoh betul la siapa yang posting nie….mana ada dalam dunia bank yang nama “Israeli National Bank”

    tahun 1998 boleh la kena tipu..google pun xde lagi…korang google la sendiri bank tu…hahahahaha!!!

    bangang!

  8. sorry aku terlambat masuk thread ini…

    sebenarnya “Israeli National Bank” tak pernah wujud pun.

    org yg buat fitnah ni tak buat kajian masa nak cipta fitnah.

    Malaysia memang ada BANK NEGARA, tetapi kat Israel tak ada BANK NEGARA.
    lagi pun BANK NEGARA mana ada akaun persendirian

    Ini senarai bank yg ada kat Israel

    http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/snifim/snifhane.htm

  9. bank tu kat singapore, bukan kat negara israel

  10. Ada r Israeli National Bank. http://www.israelinationalbank.com/

  11. One of the best things about being a Master Herbalist is in helping my family stay healthy.
    Make a lengthwise cut down the middle of the loaf without cutting through the bottom
    crust. The fabricating products manufactured today only affect a specific part of our body
    or they only address one specific type of health concern.

  12. I do not even know how I ended up here, but I thought
    this post was good. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

  13. It’s amazing in favor of me to have a website, which is good designed for my know-how. thanks admin

  14. Hello, i think that i saw you visited my weblog so i got here to go back the want?
    .I’m attempting to to find issues to enhance my website!I suppose its adequate to make use of a few of your concepts!!


Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 61 other followers

%d bloggers like this: