Posted by: pinkturtle2 | Julai 2, 2008

Tunang Saiful Bukhari tetap setia harungi dugaan

Tunang tetap setia harungi dugaan

TUNANG Mohd. Saiful Bukhari Azlan, pembantu khas kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mendakwa diliwat, akan tetap berdiri teguh menyokong tunangnya itu dan bersama-sama akan mengharungi segala dugaan yang bakal mendatang.

Janna Syariza berkata, dia akan berdiri teguh di belakang tunangnya dan bersama-sama mengharungi segala kemungkinan dan dugaan yang akan mendatang.

Janna Syariza, pengamal media, meluahkan perkara itu dalam posting terbaru di blognya A Step in My Pink Mary Shoes di bawah tajuk Thru the Storm hari ini.

Dalam posting di laman blog peribadinya http://www.jannamohdzaki.blogspot.com, Janna juga memberitahu bahawa gambar pertunangannya mereka kini tersebar luas dalam internet sejak dua hari lalu.

Menurut Janna Syariza, dia agak terkilan apabila gambar pertunangan yang dianggap peribadi kini menjadi senjata untuk menghangatkan lagi spekulasi yang berlaku sekarang oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

“Pada mereka yang menyokong saya, saya ucapkan jutaan terima kasih. Saya akan tetap berdiri teguh di belakang tunang saya dan menghadapi apa saja bersama-sama.

“Saya juga sedar akan perjuangan yang menanti kami di hadapan. Insya-Allah kami akan menghadapinya bersama walaupun ia memakan masa yang lama. Kebenaran akan terbukti jua….,” kata Janna.

Saiful, yang pernah bertugas sebagai pembantu khas peribadi Anwar, Penasihat Parti Keadilan Rakyat, mendakwa beliau telah diliwat oleh majikannya itu pada 26 Jun di Kondominium mewah di Damansara.

Saiful telah membuat laporan polis pada Sabtu lalu.

Dalam pada itu, Saiful, bekas pelajar Universiti Tenaga Nasional (Uniten) dilaporkan pernah nekad untuk membunuh diri kerana tertekan dengan apa yang telah dilakukannya.

Ini diberitahu sendiri oleh ayah saudaranya dalam satu pertemuan dengan wartawan The Star semalam.

Ayah saudara Saiful, yang enggan dikenali berkata, Saiful hampir mengambil jalan pintas untuk membunuh diri kerana dia sedar apa yang dilakukannya adalah satu dosa besar.

“Saiful membuat pengorbanan ini demi negara walaupun dia sedar masyarakat akan memandang serong dan mencemuh dirinya dan keluarga selepas pendedahan ini,” katanya lagi.

“Sebagai keluarga, kami akan berdiri teguh di belakangnya,” katanya.

Beliau juga tegas berkata, tidak ada siapapun yang memaksa Saiful membuat pengakuan tersebut dan menyifatkan apa yang terjadi sebagai masalah keluarga.

“Kami tidak mendapat sokongan daripada pihak kerajaan. Kami bersendirian dalam hal ini. Sebagai keluarga kami akan menyokong penuh tindakan Saiful.

“Sebelum ini, kami pernah cuba meminta bantuan pihak kerajaan tetapi mereka memberitahu tidak mahu terlibat sama,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Bandar Utama dekat sini.

Beliau juga mengaku sudah beberapa kali menghubungi Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan tetapi diberitahu agar tidak menghubunginya lagi.

Beliau juga memberitahu bahawa anak saudaranya pernah pergi ke Bukit Aman untuk membuat laporan tetapi pihak sana telah menyuruh dia balik setelah mendapat tahu siapa yang terlibat.

Mohd Saiful akhirnya telah membuat laporan di pondok polis Hospital Kuala Lumpur yang sanggup mengambil laporan polisnya, kata ayah saudara Saiful lagi.

“Saiful bukan berada di hospital tetapi di bawah perlindungan polis dan keluarga kami sendiri tidak tahu di mana dia berada kini,” katanya.

Ayah saudara Saiful mengaku beliau pernah menjadi penyokong kuat Anwar sebelum ini tetapi tidak lagi selepas apa yang berlaku kini.

Ketika ditanya tentang gambar yang dirakaman Saiful bersama beberapa Menteri Kabinet dan pegawai di Pejabat Perdana Menteri, beliau berkata itu adalah perkara biasa bagi pelajar untuk mengambil foto dengan pegawai kerajaan.

http://klpos.com

About these ads

Respon

  1. Salam hormat,

    Kesian Janna Syariza, bertunangkan seekor musang yang senteng dari hutan belantara Amazon Brazil gamaknya. He he he.:)

    Wassalam.
    http://naspazi.multiply.com

    • Entahlah dunia ni dah nak kiamat tu pasal lah benda yang tersangat aib dipermainkan kalu benar some one diliwat mana ada nak tayang2 kat seluruh dunia pasal hal ni melainkan ditabur duit semata mata kot ye pun nak keadilan bukan gitu caranya pelik lelaki yang tegap macam saiful diliwat oleh anwar orang tua yang fizikal lebih kecil darinya pulak tu tanpa kerelaan… subhanallah disebalik peristiwa ini pasti ada bala yang menanti… ingat-ingatlah kamu wahai umat islam…

  2. Syukurlah, mamat Saiful ni dah bertunang … Sekurang-kurangnya selamat anak-anak saudara ambo yang tina. Harap-harap janganlah ada di kalangan mereka yang tertunang dengan jantan yang dibukakan dan membukakan keaiban dirinya … amin!!!

  3. ade ke plak tunang rupanya saiful ni.. tak ke dia cerita pada tunang dia pasal kene liwat dgn anwar?

    tak pepasal jek tunang dia pun ikut sama terseret glamour.. bagus gak ade tunang kene liwat dgn orang kenamaan ni kan.. boleh tumpang glamour..

  4. by the way, if tunang dia tau perkara yang sebenar elok la nagitau pada pihak mahkamah.. sbb sebagai tunang.. mesti la dia tau apa betul ke saiful tu kene liwat atau tak..

    yang penting serlahkan la kebenaran.

  5. emmpp…bapa saudara si saiful musang ni agaknya dapat komisen kot, apatah lg tunang si musang ni….ada ke org yg menyokong musang2 ni sume….musang..musang…

  6. i can confirm you this boy is a gay-boy..!!!

  7. Alahai mangkuknya si mamat sepol nih nak nipu biorle logik.satu dunia dah tau kes liwat dulu tuh dusta ko nak pakai trik nih lagi.Naik melut aku dengar si tunang tetap setia dgn si mamat yg katenya dah bolosnih.Kalu berani JUNGJUNG AL QURAN BERSUMPAH LAH DENGAN NAMA ALLAH.Dayus….

  8. Alahai mangkuknya si mamat sepol nih nak nipu biorle logik.satu dunia dah tau kes liwat dulu tuh dusta ko nak pakai trik nih lagi.Naik meluat aku dengar si tunang kata tetap setia dgn si mamat yg katenya dah bolosnih.Kalu berani JUNGJUNG AL QURAN BERSUMPAH LAH DENGAN NAMA ALLAH.Dayus….

  9. mcmana kejadian berlaku pd adik, abg @ kakak lu org???paling2 sengkek pun kat bapak lu org la apa akan jd??lu org nak kata apa??
    ntah2 betul ke anjing kurap 2 balas pungkok mamat ni..yg tanggung dia & keluarga. lu org dok sanjung WALI ANWAR AL JUBURI ni lg!!!

  10. Kamikaze ngok,
    Put yourself in Saiful’s shoes. Adakah engkau akan relakan diri diliwat tanpa ada kejadian spt engkau kena masuk wad selepas dibelasah oleh DSAI atau DSAI masuk wad selepas cubaan pertama dia suba menyuntut engkau? Ini pula selepas diliwat beberapa kali, tak ada apa-apa kesan cedera akibat pergelutan. Dah tu kena liwat di tempat exclusive, kena heret naik lift, kena gari sebelum di tolak masuk dlm bilik, kena bogelkan, bukakan belt, zip, londehkan seluar dari belakang, split apart a 23 yo man’s legs.. just imagine.

  11. aku ingat kamikaze dah kena suntut oleh saifuliwati dan masa tu tunang saifuliwati oun ada sama gak! hahah..kah..kah!

    dia nak bunuh diri! olang yang disuntut jubur nya nak bunuh diri! kan pendek akidah dan iman olang tu! tak semena-mena je masyuk neraka! pasai bunuh diri!

    ko kamikaze tak bagi tahu saifuliwati ko? Kalu betui, ko suruh aje TV3 suku, dan sealirannya tnjuk live ko buat sumpah cara Islam dah! Yang aku tengok ko bukan cam Islam tetapi cam selam adalah!

    apa mak bapak ko tak aje ke! saifuliwati, nama tunang ko bagus jannah syariza bagilah betul-betul janna kepada saifuliwati jika dia betui-betui dijuburi itu! jangan kalu itu fitnah, ko jannah syariza akan dijuburi jugak…kah…kah..kah!

  12. “ANAK” sapalah budak ni….!!

  13. alahai…lucunyer cite ni…

    DSAI tu umor dah 60thn..mamat Saiful tu 23 thn…
    ko ingat senang ker..(sendiri fikir la camne nk citer)

    Agak2 ler kalu nk kuar statement tu hoi….

  14. SAPA SAPA YANG KENAL RAPAT DENGAN MAMAT SAIFUL BUKHARI NI TOLONG SAMPAIKAN PERSANAN AKU DEKAT MANGKUK SEKOR NI

    AKU CABAR DIA KALAU DIA ANAK JANTAN AKU NAK DIA BERSUMPAH DEGAN MENJUNJUNG AL QURAN

    “WALLALLAHI AKU SAIFUL BUKHARI BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH DAN NABI MUHAMMAD SEBAGAI PERSURUHNYA BAHAWASA SAYA TELAH DI LIWAT OLEH??????BERTEMPAT????????PADA??????SAYA BERSEDIA MENERIMA AZAB DI DUNIA SEKIRANYA SAYA BERBOHONG DENGAN KATA KATA SAYA”.

    SELEPAS TU SURUH DI CIUM AL QURAN SEBAGAI BUKTI DI BENAR BENAR DI LIWAT.KALAU DIA TAK BERANI NAK BUAT MEMANG DIA BERASAL DARI KETURUNAN PEMBOHONG SEJAK DATUK NENENK MOYANG DIA.!!!!!!!

    TOLONG SAMPAIKAN PERSANAN AKU…..

  15. perbezaan umur bukan alasan yang kuat. biar mahkamah yang menentukan.biar semua dapat keadilan. jangan terlalu taksub dengan Anwar. Ingat ! Anwar tu manusia bukan malaikat.

  16. Kamikaze berkata, “mcmana kejadian berlaku pd adik, abg @ kakak lu org???paling2 sengkek pun kat bapak lu org la apa akan jd??lu org nak kata apa??
    ntah2 betul ke anjing kurap 2 balas pungkok mamat ni..yg tanggung dia & keluarga. lu org dok sanjung WALI ANWAR AL JUBURI ni lg!!!”

    Kenapa kesat sangat bahasa kamu wahai Kamikaze? Mana kamu letak sikap husnulzan kamu? Apakah kamu termasuk orang yang mengetahui perkara ghaib di samping mengetahui perkara nyata? Kenapa kamu mesti emosional…

  17. Kalau benar la anwar ibrahim xbersalah..buktikan pada semua rakyat malaysia dengan menjunjung al-quran..buat apa nak takut kalau benar2 xbuat..dok gitu…setuju semua!!!

  18. Tak semudah itu wahai Zurina… Lagi pun menjunjung al-Quran ni bukan daripada ajaran Islam. Yang betulnya ialah kita baca al-Quran dan kita dapatkan petunjuk dan pengajaran daripadanya. Kalau kita dapat pengajaran daripada al-Quran, nescaya kita akan berhati-hati dengan hal-hal fitnah seperti ini…

  19. Mmm… Aku nak percaya pun susah tak percaya pun susah.Anwar tu pun manusia jugak tak mustahil dia buat benda tu dan tak mustahil jugak die difitnah..hanya anwar,sepul anda ALLAH S.W.T sahaja yang tahu.Bagi aku tak payahlah buat macam-macam spekulasi.Tunggu sahaja keputusannya.Aku yakin apa jua keputusannya,penyokong anwar takkan percaya yang anwar buat,sebab dalam otak dorang dah set anwar seorang yag alim,warak,pemimpin islam…dan takkan buat benda2 camtu.Mmm..manusia2..ada akal pk lah.. janganlah terlalu taksub sangat.Kita sendiri tidak tahu kebenarannya.kalu betul anwar tak buat alhamdulillah tapi kalau betul anwar buat..ha..!! tak sia2 perjuangan korang.lebih baik kita tunggu dan lihat.Jangan la wat demonstrasi sane demonstrasi sini..menyusahkan orang jer…orang nak cari rezeki pun susah.. kalu negara kacau bilau.LU ORANG ADA AKAL – LU PK LAH SENDIRI !!!. – Orang Melayu asyik bertelagah,Orang Cina bertepuk tangan.

  20. aku dpt r bdk kamikaze ni aku cmpak die dlm tong smpah!
    bodo pai mak bpak ko pn ikut bodo!
    natang berok!
    bodo pe kne sontot sng2 jer!
    bapok sekolah mnngah pn leh trajang klu xnk kne sontot! BODOH!

  21. Sama ada lu nak percaya atau tak percaya dengan kes liwat Anwar ni, terpulang pada lu Pagar Ruyong. Tapi lu mesti ingat, bukan semua orang ni penyokong fanatik Anwar. Lu lupa bahawa ada di antara mereka adalah pencinta kebenaran. Mereka ni tak sokong mana-mana pihak melainkan kebenaran…

  22. oiii sipul bukari buat apa jumpa najib kalau ko betul diliwat,lapor pada polislah ngok bukan lapor sama najib kalau betul lah ko diliwat..orang yg takde sekolah pun boleh pikir perkara ni..

  23. Nenek heranlah,cucu dah diliwat 5 kali???sepatutnya kali pertama dah lapor polis?Tak percaya polis ke??
    Setidak tidaknya cubaan pertama tu boleh dielakkan,boleh ditangkis.Sepak terajang je lee orang tua yang nak meliwat tu.Mana Tenaga kejantanan Saiful.?? Nenek pun hampir pernah jadi mangsa rogol.tapi sempat juga melawan dengan penuh tenaga hingga niat siperogol terhenti. syukurla tidak mangsa c perogol. kesihan betul nasib cucu saiful yee…….

  24. Itulah kelebihan si sipul tu topguy! Kita-kita nih habis-habis lapor kat balai polis. Lepas tu kena bayar pulak tu! Baru boleh dapat salinan laporan…

    Sipul tu lain. Ia boleh mengadu terus dengan TPM Malaysia. Boleh jumpa TPM di pejabat atau di rumahnya. Bukan macam kita nih golongan marhaen! Susah senang tanggung sendiri! Saya ni dengan YB Pakatan Rakyat pun tak dak akses…

  25. sgt lucu bila azeezi putera mamak nak jadik org tgh dlm upacara sumpah dgn quran.
    sumpah pun tak guna kalu tak beriman dgn quran tu.

    dulu masa mookhriz nk buat press conference psl paklah..si mamak azeezi ni siap bwk ramai geng pekidau turun nak kacau mookhriz.

    ape daa..mamak sama mamak pun nak gaduh.tapi azeezi ni lebih pure mamaknya.

    masuk pekidau je dah rosak akidah..ni lagi nak jadik hero.

    Uncle MK? haha macam glamer je nak pkai nama samaran camtu.

    aku percaya Saifulus mmg dah lobos!!
    (mungkin hasil tusukan dildo cik Azalinaw)

  26. Janna pesan pada Saiful bertaubatlah daripada menfitnah orang…apaa citer pengorbanan negara lak ni….janganlah bersandiwara…esok di akhirat susah nanti…

  27. banyak benda yg x logik dlm kes nie:

    1. kes anwar “meliwat” dulu dah terang lagi bersuluh mmg satu pembohongan besar dpd semua yg terlibat dlm prosiding pendakwaan; dpd polis, peguam negara dan pemimpin k’jaan BN. saper2 yg masih nak nafikan lagi mmglah x ader “kewarasan” dlm pemikiran lg.
    2. aku nak tergelak, sorang budak “drop out” yg virtually a NOBODY boleh gi pejabat TPM sendiri nak mohon biasiswa? Adoi… ada akai kar? berapa banyak lagi pelajar2 yg lebih cemerlang yg x dpt biasiswa, nie mamat dpd mana2 ntah boleh gi pejabat TPM. Amboi… baiknya TPM. Lepas nie bolehlah kot aku gi minta biasiswa dpd pejabat TPM hehehe…. cheit! apparaa… alasan yg x logik langsung! akal letak kat jubur ker?
    3. kalau anda kena liwat, anda nak buat laporan polis mestilah pergi ke balai polis. betul tak? nie, according to dia punya “bapak saudara”, diaorang sampai cuba contact Ketua Polis Negara… amboi? x tanya pun? Saper pun x tanya pasal KPN, sbb apa plak dibabitkan sama? lepas nie, saper2 yg ada masalah terus gi report pada Ketua Polis negara kekeke…. mak oii… lawak sempoi ala “malaysia hadhari boleh”.
    4. muka dia x nampak mcm org nak “bunuh diri” ajer pun. tgk bergambar bukan main lagi…? ingat kes anwar dulu? umi hafilda, azwan ali dan mcm2 lagi masuk mahkamah mcm artis ajer. mcm nie ker gaya org nak bunuh diri? cheit… aku ludah 3-40 kali… ingat org bodoh ker? ngkorang pernah tgk org stress kat wad psikitri GHKL? klau ngkorang gi tgk ngkorang pun akan ludah 3-40 kali mcm aku ajer… cheit! nampak sangat lakonan….

    nasihat aku.. sudah2lah tu… kalau nak buat skrip drama pun, biarlah cari pelakon yg betul2 dpt menjiwai watak yg dilakonkan…

  28. tak tau lah yer berapa kah si sialful baukari ni di bayar nak ngaku diliwat..macam anjing kurap pulak dia ni….kalau mau betul2 diliwat lagi cuba lah pula kuda…dan lepas tu repot ke pak dollah lagii…stupid sialful baukari…..

  29. Adalah molek jika mati mempertahankan diri daripada diliwat dari membunuh diri selepas diliwat. Kalau aku mmg aku tendang je org nak cuba liwat aku. keji n kotor tul.

    Kalau 5 kali di liwat, baru nak pikir nak g report polis, mmg sengal sangat sangat. Lagipun kalau kita tgk kronologi, mmg x logik pun, tapi tuhan lebih mengetahui.

    Kes dulu pun, org yang kasi keterangan palsu tak de pulak kena dakwa, walaupun last last DSAi tak disangkutkan dengan pendakwaan. Patut yang memfitnah atau beri kesaksian palsu tuh, kena rembat je dgn rotan depan public.

    Tak sabar jugak nak tgk drama baru… hehehe…

  30. Salam. Kalau aku lah yg kena tuduh oleh budak Saiful ni, aku akan suruh dia sumpah dulu samada betul atau tidak aku yg liwat dia. Aku rasa nak hempuk je puak2 UMNO sial ni. Sial punya Najib Altantuya! Ada ke patut beri keterangan pada kami, sebagai rakyat Malaysia ni yg Saiful dtg direct jumpa dia sbb hal liwat, biasiswa, etc? Ingat kami semua ni dungu ke hah?!! Babi puak UMNO ni. Tlg buka mata sikit semua rakyat Malaysia. Tumbangkan UMNO pengkhianat agama dan bangsa ni. Pukiwak Tun Mahathir dan Najib Altantuya. Wassalam.

  31. saya sokong 100% sama kau ANUAR-5986 kita tumbangkan UMNO sebelum ada fitnah lain yang akan timbul lagi.SIALFUL adalah suruhan UMNO…

  32. Aku stuju dgn korg..apela logiknya nk biasiswa jmpe TPM..aku nk jmpe bos akupn sush niekan TPM dgn alsn biasiswa…wei seFOOL…ing mak hang xda ag dh..cdh mak ko tgok kelakuan ank dia mcm binatang..aku kalu tgok muke kopn xda seri ko tau x..bhase kasarnya mcm sial…ko pkirla ko cme umur dgn aku ade tnage 3kali ganda nk lwn DSAI..xkan org tue 2 kuat dgn ada skit blakang laki..bangagla ko nie….

  33. patutlah tunang saifoul tu cool jer ngan kes tunangnya diliwat..siap bagi moral support lagi…dengar cerita mak dia mumtaz jaafar tu penah larikan duit MSN (majlis sukan negara) bejuta-juta gak dengar kabornya.. baguslah tu..juara lari negara berjaya melarikan wang negara ..hhehehe..

    pastu mumtaz jaafar tu keje as pembantu rosmah isteri najib dengar cerita….so…no wonderlah mamat nie berani menipu….rosmah pakat ngan bakal mak mentua dia suruh tipu kottt..pastu banyak la komisen dia dapat tuh…

    sesuai la budak saifool nie..kaki penipu bakal kawen ngan anak kaki penipu yang bakal mak mertua dia keje ngan bini orang yang kuat menipu…

  34. Saiful, baik ko bertaubat, semua orang dah tahu ko buat fitnah. Allah itu bersedia memaafkan hambanya.

  35. 1)Dekat mahkamah nanti ada lakun semula ke pasal adegan lawat dan meliwat ni..,siapa yang bakal jadi pelakun csi tu ek..?,ke ambil pelakun ori…eh entah lah…

    2) Ada can ke nak betul2 tengok (real close look) kat b****t si sinfull ni,sbb aku x mahu jadi fitnah..

  36. si saifool ni mmg tahap dewa2 dia punye sengal… buat malu ko jd anak jantan. bontot ko sendiri x reti jaga.. agak2 ko berak pon org cebok.. buat malu je.. kalo aku x ingin jd tunang dia.. dah la xreti nak cari rezeki halal… belaja pon bengap.. mls2 aku blaja pon x pnh la GPA teruk mcm si mangkuk ni… ko pegi mampos la… nyusahkan mak bpk je…

  37. kalau betul lah c anwar 2 x liwat c saiful…sruh c anwar 2 sumpah atas AL-QURAN dan cakap

    SAYA BERSUMPAH ATAS NAMA ALLAH YANG MAHA ESA,SEBAGAI HAMBA KEPADA-NYA DAN PENGIKUT RASULULLAH S.A.W..SAYA TIDAK MELAKUKAN LIWAT KE ATAS SAIFUL BUKHARI….

    lepas 2 suruh dia cium AL-QURAN 2 depan orang ramai untuk membuktikan yang dia berada di pihak yang benar…

    tolong sampaikan pesanan ni pada dia…

  38. Baik ko bertaubat lah saifool ooi…Allah tu maha pengampun…bertaubat sebelum tertutup pintu taubat tu…jangan mencipta bala diri sendiri…kami x tahu awak berada di pihak yang betul ataupun salah.. tapi satu dunia dah tahu pasal kes awak 2.dan semoga tunang awak akan selalu berada di sisi awak untuk bagi nasihat kat awak supaya bertaubat…. Jgn sehingga Allah tunjukkan pada dunia perbuatan keji 2 sama ada fitnah atau betul..Nauzubillah…

  39. Mangkok hayun punya siafol fol. memang dasar gay ,jubur dah jadi lubang balak masih nak menipu rakyat Malaysia. Hi mangkok ayun tolonglah bertaubat semasa kau masih bernyawa ni.Kau tahu tak betapa azabnya dalam kubur nanti, mungkin kau ni jenis manusia yang tak percaya kepada Allah.
    Aku kesian dengan keluaga kau yang sama sama bahalol macam kau.
    Engkau ingat semua orang bodoh ke ?
    Kamikaze juga dunggu.
    Minta maaf.

  40. aku sokong ida dan Zurina…

    bukan susah sangat…kalau DSAI tak meliwat… sumpah aje lah… 1000 kali pun tak apa… dah tak buat…

    kepada yang taksub DSAI… buka2 lah minda…

  41. org bsalah tu mesti lah angkat sumpah pakai tangan kiri lagi tu pegang Al-Quran…nazubillah…

    Org benar lagi lurus pada sisi jalan Allah tidak dihendaki mengangkat sumpah dan ini dah jelas
    menunjuk kan dia yang benar. Dia tahu Iman itu benar!

    Org yang terkena laknat Allah dah pasti terkena azab Nya di dunia ini kerana org ini berani mengangkat sumpah laknat bohong memegang Al-Quran dengan tangan kiri nya….Laknattullahi lah kamu yang pembohong dan pendusta.

  42. Kepada Saiful,

    Nanti bila berkahwin dengan tunang kamu, jangan kamu liwat dia pulak. Itu salah tau

  43. Anwar dengan najib..najib lebih popular…siapa nak jadi popular cari jalan plak..ajak najib main belakang….hehe tapi najib nie susah skit tak lut…dia kebal…fuh..sape beguru dengan saiful pasti boleh kenakan najib…

  44. woi topguy koni bleh pk ke x yg ko nk bangga sgt ngan anwar tu pehal ckp x serupa bikin, masa kempen itu nk wat ini nk wat smp masa habuk pun tarak…… koni pun satu beria2 benar nk tmbgkan UMNO pekejadahnya ko sendiri x sdr ke yg selama ni sume kemdahn ko dpt dr mana…. MONGOK betui…!!!!!!!!!!!

  45. Salam..Jgn marah2..Banyakkan sabar.Sesungguhnya akhir zaman memang banyak berlaku fitnah.
    Ujian yang lbh bsr bg org yg t’plh.kt sbg hmba Allah perlu bykkn amln utk akhrt.jgn kt b’pch belah sesm Islm.
    1 lg, smph mgkt Islm ni perlu dbuat oleh pendakwa stlh bnr2 dia xde bkti kpd t’tdh.t’tdh x prlu b’smph kec kes org yg soleh dtdh.


Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 61 other followers

%d bloggers like this: