Iklan hot *

Iklan Semasa

Iklankan perniagaan anda di pinkturtle.Dengan rekod harian pengunjung  tertinggi dalam bahasa Malaysia di WordPress, memungkinkan iklan perniagaan anda mendapat perhatian di sini dan Insya Allah akan mendapat pulangan dengan kehadiran pengujung ke website perniagaan anda..

Klik Untuk  paparan jelas…


rekod-pinkturtle1

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=cddbdf4278&view=att&th=120adead238dfc29&attid=0.1&disp=inline&realattid=file0&zw
super-gel1
.
.
Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle
pinjaman99



Kursus merawat Santau

Tambah ketinggian anda dalam masa singkat

Produk HPA (al-wahida marketing)

Kedai Online

<!–pakej perniagaan dari rumah

–> <!–

–> <!–

–> <!–

–> mentorjutawan.com

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Sebarang tempahan atau pertanyaan tentang iklan, email terus ke effarania@gmail.com atau 013-9955777

About Pinkturtle

.

Logo Pertama

Logo Kedua

Logo Ketiga

Logo Keempat

Logo 5

ptpaklah1

Logo 6

logoku2

Catatan Pelawat Pinkturtle

Harap dapat tinggalkan sedikit pesanan buat penulis. Terima kasih.

Ranking Ke 3 Dunia Dalam Top 100 Di WordPress.Com

Ranking Pertama Untuk Top Blogs Dan Top Posts Bahasa Melayu Sehingga sekarang Di WordPress.Com

Respon

  1. Blog yang mantap.. teruskan usaha anda

  2. Assalamualaikum wrt wbt,

    Kerja yang bagus dan memuaskan.
    Teruskan usaha membongkar pelbagai tahi di dalam Umno dan BN.Supaya rakyat tahu segala keburukannya.Teruskan….

  3. salam..
    good job bro! Lu mmg kreatif! Gua suka sgt hasil grapic lu.. keep it up! Don wori.. Gua support lu habis²an.. Hehhe..

  4. Tahniah atas kesungguhan dan keberanian saudara mencari dan membongkar kebejatan para penghuni mahligai kuasa di negara ini yang begitu munafik. Justeru, semoga kelangsungan sejarah umat melayu waktu muka lebih bersih dan bermaruah. Amien!

  5. nice blog..

  6. Salam

    Bro.. Mintak Izin download poster untuk my website.
    thanks..

  7. Blog yang hebat! Teruskan usaha untuk jadi 1st.. Hehe..

  8. Good blog and info.. sumtime aku pun amik ko punya jugak. Permisi pak…
    kekadang aku bz so aku amik je ko punya. minta halal yek

  9. Salam
    Bagus blog ni…………..syabas
    tetapi bagaimana pun mereka tu saudara kita……..jangan terlalu sangat.

  10. Huyo, rangking no 1.

    http://beras-padu.pit.my

  11. semoga lebih up dated dan lebih padat dgn berita2 terkini

  12. tahniah ! saya suka gaya blog Tuan… sempoi dan pelbagai dan neutral

    Penulis Cyber
    http://beritamalaysiakini.wordpress.com

  13. salam, will u join us?
    take care yer, salam
    selamat hari raya.

  14. kenalilah Gua Musang, Dapatkan pelbagai info dan maklumat daerah di : http://www.guamusang.net

    Duit hujung jari, Buat duit dengan emel anda : http://www.guamusang.net/email_duit/index.htm

  15. Salam..
    Camne Nak Tempah Iklan Di website Tuan

  16. Panduan solat Rasulullah s.a.w.
    http://www.jomsolat.tk

  17. moga ALLAH memandu akal dan iman..tahniah, good job

  18. Kuliah MP3 Tn Guru Nik AbD Aziz Nik Mat

    http://kedaionlineanda.com

  19. Tahniah… Teruskan berjuang demi semangat

  20. Dapatkan pelbagai CD/VCD Pendidikan Islam hanya di http://www.galericemerlang.com

  21. Tahniah, tak hilang pinkturtle di dashbord wordpress!
    Excellent! Keep it up! :)

    Alat penjimat Elektrik di: http://www.xpvsvista.wordpress.com

  22. Semoga blog ini terus subur dengan kebenaran!
    Semoga ianya akan menjadi sebahagian amal bakti pinktutle di hari akhirat kelak!

  23. salam..saya amat tertarik dgn isu2 yg di tulis..cuma saya berharap tiap2 isu yg belum pasti sgt kebenarannya hendaklah di tapis demi untuk mengelakkan menjadi fitnah…jgn lupa..marilah menjana pendapatan untuk perjuangan ummah..sila layar http//www.igetworld.com/karimshariff

  24. well done…keep it up

  25. apa username pengiklan dcl4u.biz ?

  26. SALAM… TERIMA KASIH ATAS PELUANG YANG DIBERIKAN..

    MAHU MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN??

    WALAUPUN MASIH BELAJAR ?@ SUDAH BEKERJA.

    ANDA BOLEH MELAKUKANYA MACAM SAYA!!

    LAWATI : http://www.poketmoney.wordpress.com

  27. semoga berjaya..

    http://twitter.com/jutaones

  28. Salam.

    Boleh diperbaguiskan lagi
    Bukan tak baguis.

    Tu yang TGNA dok doa tu
    Takkanlah doa untuk orang Kelate aje?
    Kalau gitu
    PAS dok kat Kelatea aje lah
    Kedahlanie PAS
    Kedah esok, tak tau.

    Lagi satu, dok lupa pulak
    Gambaq2 tu
    Awak tunjuk gambaq TGNA nangis
    Tak ceria langsung
    ASTRO pun ada saluran ceria.

    Boleh baik lagi.
    Kita nak yang baik2 saja.

  29. budak tadika kata:

    Boleh baik lagi.
    Kita nak yang baik2 saja.

    umno maksum kata:

    pemimpin sanjungan awak mahathir kata meliwat, melancap, haprak dll.. nak baik2 saja apa macam tu??..puiiih!!

  30. Salam.

    umno maksum
    maksum apa pun tak tau
    mak cik, mak sum ada lah.

    Nampak dah jam dah minda member ni
    Apa jadi

    Tu la
    Kena baca banyak buku, sebuah sebulan
    Baca buku yang baik2 sahaja
    Baru minda umno maksum sihat.

    Ini nampak lorat saja
    umno maksum baca apa
    Kalau majalah dan suratkhabaq saja, tak jadi
    Nanti minda jam, jadi biol pula.

    Sebab bahasa tu, macam bahasa biol saja.
    Sekarang orang tak kata “bahasa mencarut” tau

    Ramai nanti kata
    umno maksum biol pula.

    Jangan jangan
    Nanti umno maksum biol sungguh-sungguh.

    • Salam budak tadika..

      Budak Tadika kato.. Bakpo dok letak gamba TGNA hak dok nangis..
      Tak ceria lasong! Sohor apo dengan astro ceria..!!
      Tempat munoh anak-anak Budak Tadika sediri..
      Tu pun kalu BuDAK TADIKA ado anok gak..
      Hmmm.. takdok tasauf sungguh budak TADIKa nih..

      Kalu budak TADIKA doa,
      Tak Tubik airmata depan TUHAN..
      Oghe kato.. hati kito ni KERAS..
      Kalu dan HATI KERAS, oghe royak hak TAK BAIK pun dia kato Molek blakooo….

      bekali..

      Tak Mumayyiz lagi..

  31. hoiii, budak tadika malaun..engko kuangajar!!

    siapa bahasa mencarut??

    kepala hotak mamak kutty engko la bahasa mencarut!!

    meliwatlah!
    melancaplah!
    hapraklah!

    aku nak baca majalah aku punya pasal..yang engo puja-puja sangat mamak kutty tu apa hal!!

    ko cakap bagus sikit..ko lah biol sokong penjahat perosak melayu..apanama,,apanama..

    siapa bahasa mencarut??

  32. Salam,moga sdr terus diberi taufik dan hidayah untuk berjuang dengan cara yg sdr yang pilih ini.
    Fakta yg sahih dan benar akan meningkatkan kredibiliti tulisan sdr.

  33. SEKADAR INGIN BERKONGSI.

    RAHSIA SUAMI GAGAH PERKASA ISTERI BAHAGIA

    KLIK PADA LINK SEKARANG!!!

    • h;h;u

  34. Salam…

    Satu blog yg pnuh dgn info..truskn usaha..:)

  35. mantappppppppppp beb

  36. Tahniah bro, kerja yang berkualiti. Mantap!

  37. Tuan saya berminat untuk beriklan dengan tuan. Bagaimana untuk saya memulakan perbincangan dengan pihak tuan

    Segala kerjasam dari pihak tuan amat saya hargai.

    terima kasih

  38. blog yang hebat…cepat dan pantas…penyampai maklumat…

  39. good job bro..

  40. thanzzzzz

  41. bonus refferal 100 % bonus royalty 40 % modal seklai seumurr hidup

  42. Modal Rm250 @ Rm500 @ Rm1000 sekali seumur hidup. Balik modal kenalkan 2 rakan.untung anda Rm150 @ Rm500 @ Rm1000 seorang apabila anda kenalkan rakan yang ke 3 dan seterusnya infiniti.ketahui rahsia hypro buat duit cara pantas

  43. Teman-teman di malaysia, Ada info bisnis bagus nich..
    Inovasi baru dengan konsep paling revolusioner,investasi anda akan bertambah menjadi total Rp 10.000.000,- langsung cash dalam waktu yang sangat singkat,TANPA KERJA KERAS,TANPA CARI DOWNLINE,TANPA JUALAN,TANPA SYARAT DAN KETENTUAN APAPUN !
    Saya sudah membuktikannya.. saya sudah dapat income padahal baru join member tgl 2 April 2010, kemarin malah dapat uang lagi Rp.150.000.
    klo gak percaya,silahkan pelajari sistemnya di http://flazzcash.com/?ref=2860
    Salam sukses untuk Anda semua,
    Best regards,
    heriyanto

  44. baru jer jumpa blog ni..tak sangka banyak info menarik blh dpt kat sini terutama pasal politik… :-)..moga blog ni terus dpt terus mmbekalkan maklumat berkualiti dan mndapat pengunjung yg ramai…

  45. Pernah membeli belah barangan e Coaway?e Cosway sedang giat mencari calon Wanita berusia 24-55thn yang berdaya maju untuk membuka stokis di Malaysia, Indonesia, USA, New Zealand. Pulangan diberi antara 8% dari jualan kedai kepada pemilik. Bestnye lagi kedai free, renovation free, stok barang free, bill api free, lengkap dgan rak,cctv. Boleh tgk kedai e Cosway sama semua sbb all provided by e Cosway. Biasa di KL 1 stokis jualan melebihi RM100k. Boleh bilang sendiri untung brapa ditambah lain2 keuntungan.Bagus untuk yang nak cari kerja. Best! Kawan saya dah bukak 1 di Alamanda, saya bakal dpt tak lama lagi, dah lulus semua. Nak tau cara? Contact: Fatehah 012-9301091 (hunnahs@yahoo.com). Ini berniaga kedai betul, bukan maya2.


Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 61 other followers

%d bloggers like this: