Video

HIMPUNAN VIDEO TERPILIH

Tsunami Di Jepun… Pengajaran Buat Umat Manusia

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Lembu-Lembu Gila Berkeliaran Di Jalan Raya

Sadih Dan Pilu: Siapa Saja Yang Melihat Video Ini Akan Menangis

Jutawan Arab yang bersifat Binatang

Ulasan dan komen di sini

CHICKEN A LA CARTE – TRUE STORY ABOUT THE HUNGER AND POVERTY BROUGHT BY GLOBALIZATION

Pembantu Rumah Sakit Mental @ Gila

Ulasan dan komen di sini

 

Kor Ming Baca Al-Quran

Komen dan ulasan di sini

Bantahan Rakyat Terhadap Sultan Perak

(Mendapat anugerah komen tertinggi di abad ini) Klik

Pelajar Terbaik Negara SPM 2008

Sidang Tergempar Di Bawah Pokok versi TVPAS

KITA DENGAR APA KATA TOK GURU NIK AZIZ MENGENAI RAMPASAN KUASA DI PERAK

AlMahabba Awards Turkish Girl [Full] Turkish/English/Arabic من طفلة إلى رسول الله

OPENING CEREMONY Beijing 2008

[HOT-NEWS] Manusia kebal peluru akhirnya tewas – Bulletproof man died

 

Battle At Kruger – Video Animal Yang Tertinggi Hits Di Dunia

Tangisan Tuan Guru Nik Aziz

.

,

Orang Arab cakap kelantan

SIFAT KEBINATANGAN YAHUDI LAKNATULLAH…

 

Responses

  1. bagus ada laman web mcm nie senang nk tgk.semuanya ada ..tq guys

  2. i like ur web…menarik & berinformasi..
    teruskan berkarya n menyampaikan maklumat terkini…all the best!!

  3. apakah menyebabkan tanah runtuh di kawasan bukit antarabangsa?

  4. w.bush memang bodoh kan

  5. w.bush tu orang kurang ajar

  6. Dunia hanya pinjaman..

  7. Allahuakbar! Baru saja jenguk blog ni beberapa hari ni,memang akan jadi penyokong yang tegar! Sekalung doa buat temam pinktutle!!

    Teruskan perjuanganmu! Walaupun ia kecil,tapi impaknya cukup2 besar! Laman ini memberi ruang untuk manusia fitrah berfikir!

  8. AND JUSTICE 4 ALL……..

  9. allah.., turunkan bala kepada yahudi.. mari kita pakat ramai2 tolong hamas dangan berdoa untuk kemenangan..!!!

  10. Teruskan berdakwah, Allah SWT akan bersama-sama orang yang benar..

    Salam Reformasi

  11. […] Di sini Untuk […]

  12. salam ,

    hebat la website ustaz , bila la web saya akan jadi macam ustaz !

  13. bgs la aku asek tgk brite tv3 mrepek je bes jgk dpt tgk brite pas ni

  14. SAPA BOLEH TOLONG SAYA??/!!!

  15. askum,teruskan usaha anda,blog ini bagus

  16. blog ini nak memajukan negara….tahu mengutuk je x abis abis…duk cam tu juga…apa la ku bro

  17. bagusssssssss

  18. budak cina yg baca ayat quran tu suruh tok guru khatankan anunya dulu

  19. Syabas.. Blog anda ada daya tarikan..

  20. pinkturtle,tahniah atas blog dakwah ini.moga nawaitu anda ikhlas kerana allah swt.saya akan publis laman blog ini kepada kwan2,insyaallah

  21. sama2 kta doakn smoga israel laknatullah hialaikh dan sekutunya hancur spti tentra abrarah yg ingn mnhncurkn ka’abah..takbir!!!!

  22. http://abgrara.wordpress.com

  23. perang-perang bilalah dunia nak aman sebab minyakma

  24. Dunia smkin tua.bnyak keributan & musibah di belahan dunia,sadarlah dan sadarlah wahai umat manusia…cintailah perdamaian.

  25. I got this site from my friend who told me regarding this website and
    at the moment this time I am browsing this web page and reading very informative posts here.

  26. chaturbate is a new and among the most effective adult web cam sites available on
    the internet. You can check out, meet, and speak with
    amateur cam ladies that are willing to do all type of points for gifts.

    We are right here with a new exploit to give you FREE 5000 TOKENS!
    Which has a value of $50 dollars. To obtain your gifts all you
    have to do is click on the web link % link % here and adhere to the directions offered on the website.
    You will after that obtain your gifts within the next 5
    moments! No cash, no job, all goodness.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 62 other followers

%d bloggers like this: