Posted by: pinkturtle2 | Mei 31, 2008

Inikah samseng yg serang penduduk BMC

.

Inikah samseng yg serang penduduk BMC

Mungkin gambar ini dapat membantu pihak polis untuk meyiasat kes ini. Kalau polis tidak siasat sendiri mau ingat la….rakyat sentiasa melihat imej anda…

menurut risikan terdapat beberapa orang samseng ini ‘bukan calang-calang oooo’ namun harus diingat kalu suatu hari nanti ada samseng lain yang lebig besar dan ramai membelasah orang-orang ini.

sedarlah sikit korang semua ni hidup sekejap jer, menumpang bumi allah. ingat sikit kat anak bini, orang dah mula menyumpah, jangan sampai turun laknat dari Allah baru nak mintak tolong, sorry la suruh grand saga tolong je tau.

kepada Grand Saga jangan sangka Syarikat anda ini boleh kekal lama, besok bila dah jatuh orang hina hidup korang siapa nak tolong….

kepada penduduk BMC bersabarlah, buat umat islam marilah kita berdoa semoga hak penduduk BMC diberi.

p/s: masih ingat lagi tak orang-orang yang aniaya Anwar Ibrahim dulu? macamana hidup mereka ya? itu semua balasan Allah buat mereka yang menzalimi orang, ingat2 sikit samseng2 ni ya…

http://dppwp.wordpress.com


Responses

  1. Salam hormat,

    Bagus juga jadi samseng agaknya!

    Mana taknya, tak perlu susah-susah kerja. Hanya perlu bongkak bukan dilapangan yang betul dengan membelasah orang yang lemah untuk mendapat sedikit upah bagi menyuap mulut anak isteri. Hehehe.:)

    Wassalam.

  2. samseng ni nak kerja tak dapat, nak kena beli susu anak anak and bini juga simpanan g.r.o. di dangdutan,… so kenalah belasah orang buat secupak nasi sebutir permata yg terselit di celah celah lopak

  3. tu suma org 3 line tuh…

    • haa??0rg 3 line??samseng er??


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: