Posted by: pinkturtle2 | Julai 31, 2008

Satu lagi pembohongan Pusrawi

Satu lagi pembohongan Pusrawi

Sila baca petikan SINAR Harian. Petikan adalah seperti berikut :

Saiful dakwa sakit perut, sukar buang air besar

KUALA LUMPUR – Berdasarkan laporan perubatan asal, bekas pembantu Penasihat Parti Keadilan Rakyat, Mohd Saiful Bukhari Azlan mendakwa beliau sakit perut dan sakit dubur ketika datang mendapatkan rawatan di Hospital Pusrawi, kata Pengarah Perubatan Hospital itu, Dr Kamaruddin Ahmad.

Katanya, Mohd Saiful juga memberitahu Pegawai Perubatan Hospital yang merawat beliau ketika itu iaitu Dr Muhammad Osman Abdul Hamid bahawa beliau juga sukar membuang air besar.

“Mungkin selepas itu pesakit (Mohd Saiful) memberitahu Dr Muhammad Osman bahawa dia telah diliwat dan kemudiannya dinasihatkan untuk menjalani pemeriksaan lanjut di hospital kerajaan,” katanya kepada pemberita pada sidang media khas yang diadakan di hospital itu, semalam.

Sekira pemeriksaan hanya kesukaran membuang air besar (sembelitlah tu) kenapa report kata tiada kesan liwat, sepatutnya report doktor kata tiada kesan sembelit. Kalau doktor kata tiada kesan sembelit, perlukah kita buat laporan polis.

Sdahlah Pusrawi, tukar saja nama jadi Pusrati – Pusat Rawatan Tipu, ingat semua orang bodoh macam kamu ke?

Oleh: Pusrati latifmat@yahoo.com


Responses

  1. Satu lagi pembohongan pusrati, tambah sikit, lantaran peliwatan sebenar oleh musibat instrumen penting negara. Hehehe.:)

  2. Rakyat Malaysia semua, dgn ini dimaklumkan bahawa bermula dari sekarang! kita BOIKOT PUSRAWI!!

  3. biar hilang satu doktor…jgn hilang bisnes…kalu hilang bisnes…ramai doktor..nurse terpaksa cari kerja kat spital lain….jd ko paham2 jer ler…

  4. Ini le contoh paling ketara……bila RM bertahta dimata……mata pun menjadi buta….nama PUSRAWI kira islamik tetapi pemutar juga……biar le skarang org lebih takut org berkuasa daripada ALLAH SWT yang berkuasa…..biarkan manusia dan dunia akhir zaman……lebih takut hilang harta dari hilang maruah……tak kira le apa engkou rang nak kata janji budak sepol tu jumpa dr osman itu realiti….kebenaran tetap kebenaran…..dia sakit hati ke…sakit mental ke punya pasal….janji dia pergi jumpa dr osman tu…..

  5. Peduli apa dengan tuduhan liwat tu…samada benar atau tidak saya tak peduli. Menteri menteri BN pun apa kurangnya 2X5. Daripada mereka yang memerintah saya lebih rela memilih DSAI untuk jadi pemimpin.p


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: