Posted by: pinkturtle2 | Ogos 9, 2008

Majlis Perasmian Pembukaan Olimpik Beijing 080808

Majlis Perasmian Pembukaan Olimpik Beijing 080808


Responses

  1. Fuhhh… menakjubkan, meremang bulu roma tengok gambar2 ni.
    bayangkan kalau aku ada kat dalam tu, best betoi…

  2. THX for sharing.. anyway gambar2 ni mmg gempak laa.. aku ade amik satu gambar ni dan letak dalam blog aku.. aku letak creditz to this website 🙂

  3. Habis la tahun ni tak ada bunga api la raya, habis dah kena bakar masa perasmian olimpik

  4. waaaaaaaaa….memang best betol aku nengok gambar2 ni sumer.aku pun ada gak nengok pembukaan olimpik ni.punya la gempak…..kalau olimpik di malaysia nanti, aku tawarkan diri untuk menyalakan obor…jangan jeles korang sumer…

  5. olimpik 2012 di London? ingat lagi best kot, boleh aku pi sana pulak…. masa tu cekdet x dok malysia lagi, hijrah dok London kot sbb x mahu dok bawah PM Anwar… hehehe

  6. wow!!! gempak gila opening ceremony olimpik..aku tgok kat tv pun d buli dah meremang bulu roma..bayangkan kalau aku kat sana….fuhh….

  7. Aku ingt akulah nualakan obor olimpik 4 tahun lagi; kemu semua mana reti.orang bandar. nyala mancis pun tak reti.

    kwang kwang kwang

  8. perhhhhhhhhh. dah terlepas tengok dapat tengok gambar dah terpegun cantik lahh


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: