Posted by: pinkturtle2 | November 6, 2008

POLITIK KJ-AR SENDIRIAN BERHAD

Budak ni juga antara punca kejatuhan Abdullah dan porak-perandanya UMNO hari ini. Dia main mata dengan Hindraf. Dia kenyit mata dengan Singapura. Senaraikanlah apa saja masalah yang kita hadapi sekarang, nama budak ni tentu terbabit.

Budak ni juga antara punca kejatuhan Abdullah dan porak-perandanya UMNO hari ini. Dia main mata dengan Hindraf. Dia kenyit mata dengan Singapura. Senaraikanlah apa saja masalah yang kita hadapi sekarang, nama budak ni tentu terbabit.

POLITIK KJ-AR SENDIRIAN BERHAD

Budak yang nama Khairy Jamaluddin (KJ) ni sapa dia? Terhegeh ke sana, terhegeh ke sini, berlagak macam dialah Tengku Makhota UMNO. Naik mual kita dibuatnya.

Hari ni budak mentah ni gila nak jadi Ketua Pemuda UMNO Malaysia. Dia jadi Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia pun menang pondan. Dia menang tak bertanding pasal mertua dia turunkan wahyu supaya budak mabuk ini kuasa tidak ditandingi.

Banyak warga UMNO kata, jahanam UMNO kalau budak ni jadi Ketua Pemuda. Negara kita mungkin digadai. Rahsia negara mungkin dikomersilkan.

Apa tidaknya. Warga UMNO tak buta mata dan tak pekak telinga. Mulai 2004 banyak kisah budak ni diketahui umum. Dia kuasa di sebalik takhta Abdullah. Dia ada link dengan kuasa asing. Dia menentukan sapa patut jadi calon PRU12. Dia di sebalik ECM Libra. Dia di sebalik NST. Dia banyak duit untuk ditabur.

Budak ni juga antara punca kejatuhan Abdullah dan porak-perandanya UMNO hari ini. Dia main mata dengan Hindraf. Dia kenyit mata dengan Singapura. Senaraikanlah apa saja masalah yang kita hadapi sekarang, nama budak ni tentu terbabit.

Hari ni banyak warga UMNO merungut. Budak mentah ni ada banyak taktik nak bunuh politik Najib Razak dan Muhyiddin Yassin. Dia nak Ali Rustam (AR) jadi Timbalan Presiden UMNO. Sebabnya kerana AR boleh dijadikan kuda dia. AR juga dah pandai kenyit-kenyit mata dengan Singapura. Budak mentah dan AR ni dah satu regu. Mereka tubuhkan POLITIK KJ-AR SENDIRIAN BERHAD dengan sebahagian sahamnya di kuasai orang luar.

Tapi, walaupun gelagat budak gila kuasa ni macam pelesit, dia tetap ada pengikut. Orang ikut dia kerana duitnya berguni-guni. Orang ikut dia pasal dia menantu Abdullah. Orang ikut dia kerana mahu harta dan takhta.

Majoriti warga Pemuda UMNO bukan tak tau akan hal ini. Mereka tau. Tapi, ada Pemuda UMNO ikut budak ni pasal mereka nak cari jalan pintas ke gerbang kuasa. Sebab itu mereka pun ikut jadi gila kuasa macam budak mentah ini.

Tanpa memihak kepada Mukhriz Mahathir atau Khir Toyo, tanyalah diri sendiri. Layakkah budak gila kuasa ni jadi Ketua Pemuda UMNO Malaysia? Tidakkah budak macam ni boleh bawa sial kepada UMNO yang sedang mahu diperkasakan semula?

http://politica-net.blogspot.com


Responses

 1. pergi mampos ko KJ.. kalo aku jumpa dia ni mau aku sepak terajang jer

 2. KJ is better than Mukhriz and Toyo.

 3. Dear eagle….dol?

  You said “KJ is better than Mukhriz and Toyo”.
  I think..three of them are better known as THREE STOOGES lah”.

  KJ is better… better in what? coz he’s graduated from OXPORK! I don’t think so!

  The THREE STOOGES can go to hell lah!

 4. umno, lu fikirla sndiri… lu nak apa skarang?
  nak duit? duilah yg u dpt. nak kedaulatan agama n bangsa melayu, buanglah pemimpin2 yg politik wang. lu fikrila sendiri…

 5. ada $$$ boleh org ikut atau undi..

 6. itu budak blih jahanam umno. jahanam bangsa, itu budak blih jahanam negara. maknanya itu budak musuh negara. musuh negara mesti dibunuh. jum…

 7. Pengajian Kitab Ustaz Ahmad Fahmi Zamzam al-Banjari al-Maliki an-Nadwi
  Pengajian Hikam Ibn ‘Athoillah

  Tarikh: 17 Dhulqaedah 1429 / 15 November 2008 (Sabtu)

  Lokasi: Surau Tingkat 3, Anjung Rahmat, Batu 6, Jln Gombak 53100 KL

  Masa: Selepas sholat Maghrib

  Pengajian Kitab Sairus Salikin
  Tarikh: 18 Dhulqaedah 1429/ 16 November 2008 (Ahad)

  Lokasi: Masjid al-Falah USJ 9, Subang Jaya

  Masa: 9.00 pagi – 12.30 tengahari

  http://pondokhabib.wordpress.com

 8. KJ – ‘kena jail’ budak ni suatu hari nanti! Itu mungkin zaman Najibtuya jadi PM lah. Kem Najib mana nak sebulu dengan budak hingusan ni. Perancangan Oxford tentu dipatahkan oleh perancangan Pekan. Teman bagi maksima 18 bulan lagi karektor budak cengih ni. Bila pak mentua dah tak berkuasa nanti, kucing kurap pun tak mau pandang dia.

 9. HAKIKATNYA BUKAN KJ SAJA YG SIAL DLM UMNO, KESELURUHAN ORG2 UMNO SEMANYA SIAL TAMAK KUASA DAN HABISKAN DUIT RAKYAT, YG PATUT KITA BUAT GAGALKAN PEMERINTAHAN NAJIS DAN BERALIHLAH KEPADA PR

 10. SEMUA MALAON….LAGI JAHANAM ADA LA..SEMUA AMENO NI BANGANG…NAK DUIT TAPI MARUAH TAK DAK…..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: