Posted by: pinkturtle2 | Februari 27, 2009

Sidang Dun Tergempar 3 Mac: Ini penjelasan Sivakumar

Sidang Dun Tergempar 3 Mac


Responses

  1. Ha…Ha..Ha.. Si Zamry MB HARAM sudah terasa pahitnya benda haram…hai…poning kopalo la si Zambry ni….hah! tengok lutut dia…dah ketar-ketar…hah! tengok seluar dia….dah BASAHHHH!!!
    Tak leno lah tido kau Zamry….kau buat bendo ni tanpa perancangan…sikit-sikit mengadu kat Sultan….ni lah akibatnya bila undang-undang diletakkan dibontot…bukan diamalkan…

  2. aku asal pangkog, amatx30 idak setuju si zamry ni di gantung 18 bulan, dia menteri besar, korang tau ka, suspect laa sikit, tak patut sungguh 18 bulan,nape idak di tambah 0 belakang 8 tu, hampeh koo ni.

  3. ni zamry agak kalau nak lagi strong mai la Penang..ramai sultan di sini..member saya pon ada sorang nama mat sultan..raja pon ramai d sini..raja gopal..raja sandau..
    boleh lah bagi support…
    pooooooooooraaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

  4. ha hah! rakyak perak sekarang beRAJAkan siva rupanya…
    – abis!.. raja baju kuning tak buat apa apa kat speaker.
    bekas ketua hakim negara pun tak boleh lawan speaker ke?!
    beso sangat ke pangkat speaker tu?
    – Radio mahal mahal, watt power pun, kalau tak ada speaker.. tak guna jadi radio, ..buang karan je.

  5. cian woi kat sultan tu………….korang patut fikir sikit….sultan azlan buat cam tu nak suruh umno malu besar..kalau undi tak percaya kat Zambry betul-betul terjadi malu la Najis ngan umnu..

  6. kome tak kisahlah bukan duduk kat perak, mike dan teman-teman mike ini susah,politik semuanya menyusahkan rakyat, susah-susah sangat tak payah ada menteri besar lah dan adun-adun perabis boras negeri perak je.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: