Posted by: pinkturtle2 | Mac 31, 2009

PAU PWTC : Video Amanat Yang Wajib Ditonton

Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa… Tapi Tajuk Asalnya Ada Di

Sini

mungkin juga dia terkena penyakit was-was… tu sebab terpaksa diulang berkali-kali ataupun pendengar yang berada di depannya tuli atau pekak belaka..


Responses

  1. Aku rasa babi-babi tu pekak yelah dah sebut nama depa babi nak kata apa lagi

  2. adoiii..kesian aku tgok najib mongolia nih…tengok dia senyum pun aku tak confident yg dia akan jadi pm yang terbaik untuk rakyat..maybe terbaik untuk tebalkan poket dan big mama dia

  3. Ye lah…BABI dan RASUAH tidak dapat dipisahkan dengan UMNO….umpama lagu dan irama….itulah dia UMNO…BABI…RASUAH…BABI…RASUAH….BABI…RASUAH….BABI…..RASUAH…akhirnya jadi PENIPU BANGSA…..

  4. dorang ni sume dengan rela hati makan duit haram/rasuah…samalah jugak sangup kasi kat mak,bapa,adik beradik,anak bini makan daging babi…

  5. Astaghfirulahalaziiimmm..

    kamu semua ini sanggup membuat fitnah dengan mengubah ucapan asal sampai macam tu skali…

    Jangan melampau…Allah murka!

  6. Salam.

    Iblis dan syaitan kata tak payah buat apa2.

    Depa sendiri dah jadi setan.

    Ada kala terok lagi dari setan.

    Minda depa dah jam.

  7. aku tak paham dengan ‘budak tadika’ kadangkala komennya macam orang alim, kadangkala macam orang jahil, nasihat aku kat ‘budak tadika’ ni jangan jadi munafik, dengan komen anda menunjukan siapa diri anda sebenarnya.

  8. budak tadika…pasal kau orang tak faham2….bebal betui

  9. ati panass….baca lah buku tentang dajjal baru kau tau apa erti semua ni….jangan dok merapu tak dak ilmu…

  10. ati panass pandai kau beristigfar,

    orang umno rasuah …kesan dia jadi pemimpin negara pulak tu tak pulah kau beristigfar…heran aku…betul2 macam pesan Rasulullah….

  11. Memfitnah juga adalah perbuatan yang sangat keji dan berdosa besar….insaflah!

  12. bagus ati panas, dia org ni mesti budak2 sekolah lg. Penilaian dia org masih belum matang.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: