Posted by: pinkturtle2 | Julai 29, 2009

Keluarga Teoh Mahu Suruhanjaya Diraja Bukan Inkues


Responses

  1. mana la polis umno gan sprm umno nak mengaku………

  2. mana la DAP/PKR ngan sprm PAS nak mengaku. kenapa orang2 PR takut sanagat nak bagi DNA. orang2 sprm tanpa nasihat peguam pun berani bagi DNA. tapi orang2 DAP nak bagi DNA pun kena mintak advice si lawywer. kalau lawyer cakap tak bagi , jangan bagi…so morale of story DNA bole diamabil untuk demokrasi hanya untuk kerjaan sahaja. untuk pembangkang mengambil DNA tidak demokrasi kerana mencabul hak asasi peribadi seseorang. hidup PAKATIPU RAKYAT. yang haram jadi halal, yang salah jadui betul, yang betul jadi salah dan yang halal jadi haram. fatwa najis

    • jika orang pasik dipuji, allah murka dan kerananya arasy bergegar – hadis.

      KAPIAG – syak, dhan dan waham akan kesempurnaan allah, kitab, rasul, kadha’ dan qadar, hari kiamat.

      yakin – percaya 100%
      syak – banyak tak caya dari caya
      dhan – antara caya dan takcaya 50-50
      waham- banyak caya dari tak caya

      PASIQ- caya yang stiap hukum samada wajib,sunat harus, makruh,haram adalah
      perintah allah. maknanya depa beriman
      tapi tak nak beramal.

      MUNAFIQ – berpura2 islam tapi peganganya kapiag

      • so bagi aja la DNA tu. apa susah sangat. biasa lah tu dah tkde modal lain mengkafirkan orang lain kalau dah tercepit. yang halal jadi haram yang haram jadi halal. yang bogel di bolehkan kerana privasi dirumah. yang membunuh orang lain tetapi orang lain yang disalahkan. yang diliwat mahu keadilan tetapi di kata memfitnah. yang meliwat pula di perrtahan kerana itu lah akidah .

      • KAPIAG TOSAH DALIH LA. BUKAN AKU TUDUH
        KAPIAG. TAPI HUKUM KATA LAGU TU. KALU HUKUM
        KATA LAGU TU, TAK ADIL LA KALU AKU KATA LAGU LEIN.

        TOLAK WALAUPUN CIPUT KESEPURNAAN ZAT SIFAT ALLAH
        SUDAH PUNAH AKIDAH TU. LORD RIED TU MENATANG APA.

        MENTELAAH LA MUSTIKA HADIS JILID I TU.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: