Posted by: pinkturtle2 | Julai 31, 2009

Kugan: No one charged

Dia meninggal sudah enam bulan lebih… sampai hari ini tiada apa-apa charged – Keluarga Kugan


Responses

  1. Ini lah Malaysia…….

  2. kes Nurin Jazleen budak yg kena bunuh dulu tu.. dah ada cctv walaupon tak clear.. tu pon masih tak dapat lagi polis tangkap orang nyer.. ini kes yg macam ni.. ape nak heran.. bengap tul lah..

  3. AYOO YOOOO ACIIIEEYYYY..

    CHARGE KAA.. MANA SATU CHARGE MAU KASI???

    ITU CURI KERETA PUNYA CHARGE KAA ATAU SAMUN BERSENJATA PUNYA CHARGE KAA???

    SUDA MATI PON MISTI MAU KENA CHARGE TAUUUUU!!!

    he he he

    • jika orang pasik dipuji, allah murka dan kerananya arasy bergegar – hadis.

      KAPIAG – syak, dhan dan waham akan kesempurnaan allah, kitab, rasul, kadha’ dan qadar, hari kiamat.

      yakin – percaya 100%
      syak – banyak tak caya dari caya
      dhan – antara caya dan takcaya 50-50
      waham- banyak caya dari tak caya

      PASIQ- caya yang stiap hukum samada wajib,sunat harus, makruh,haram adalah
      perintah allah. maknanya depa beriman
      tapi tak nak beramal.

      MUNAFIQ – berpura2 islam tapi peganganya kapiag

    • CHARGEMAN ARR………

  4. ayoo achi..

    sudah charged lah ..

    sembah batu punya pasal ..

    sudah pigi jahanam laaa

    tarak caya kalu

    pigi tanya it mulutshit!!!

  5. anti al juburi-kau memang kaki jubur!!!

  6. masyuk


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: