Posted by: pinkturtle2 | Oktober 31, 2009

Kelantan Tempah Tiket Ke Final Piala Malaysia

‘The Red Warriors’ Tempah Tiket Ke Final Piala Malaysia

Kelantan Tempah Tiket Ke Final Piala Malaysia di Kangar, malam ini dengan menewaskan Perlis 3 – 1 .Ini bermakna kelantan akan bertemu dengan Negeri Sembilan di Stadium Nasional Bukit Jalil pada, 7 November ini.

……………………………………………………………………………………………………………………

Kelantan jumpa NS di final Piala Malaysia

KUALA LUMPUR: Kelantan akan bertemu Negeri Sembian pada perlawanan akhir Piala Malaysia selepas kedua-dua pasukan menewaskan lawan masing-masing dengan jaringan 3-1 pada perlawanan separuh akhir kedua malam ini.

Dengan keputusan itu, Kelantan melayakkan diri dengan agregat 5-1 ke atas Perlis manakala Negeri Sembilan dengan agregat 4-1 ke atas Terengganu.Bharian


Responses

  1. so what?

  2. Tumpang lalu, minta tolong klik link dibawah….
    http://jutawanklik.com?a_aid=9420077a

    • hang ni jenih tak gheti basa
      kalu nak menega pi kat blog lain la.

      menyampah aku tengok perniagaan hang ni ……..bertahap tengok
      anjing pancut kencing kat tayag keta. nak kaya pi kija lain…..
      jangan nak tipu kita pulak……. tak baik nooooooo.

      • sapa klik dia akan turut membantu menghidupkan skim cepat kaya.

  3. Tahniah Kelantan FC!!

    Tahniah jugak buat penyokong kelantan yg perangai mcm org tak bertemaddun’.
    dari nak beli Tiket sampai tgk perlawanan,kecoh huru hara.. apa nak jadilah!!

  4. Takut kepala butuh hang lord rape, siapa hang orang nak takut, mungkin orang dah anggap hang ni kapiaq yang nyata sebab tu depa tak mau layan hang, tapi kalau nak nak layan maki mai kita maki maki,biar blog pukimak ni penuh dengan maki, aku nasihat hang Lord Rape kalau hang nak ajak orang masuk parti tupperware hang hang kena la tunjuk perangai yang bagus kalau tidak sapa pun tak mau mai blog haprak ni

    AKU HARAP SANGAT KEPADA FORUMER2 YANG MENYOKONG KERAJAAN PULAUKAN BLOG NI BIAQ LORD RAPE PUKIMAK NI DOK MERACAU SORANG2

    NASIHAT AKU KAT HANG LORD RAPE — PUKIMAK HANG

    • alleeeeeeeerkk…..aleeeeeeerkk………alllleeeekkkkk
      thuuhu…..huhu…..hehheh….kih,kih,kih……..kih

      fulamak……….. tolong….tolong….tolong……
      fuhhhhhhhh…. terkencing aku gelak kat malaun jamban ni…….
      ( huh…… nak gelak skit lagi heh )

      alleeeeeeeerkk…..aleeeeeeerkk………alllleeeekkkkk
      thuuhu…..huhu…..hehheh….kih,kih,kih……..kih

      baik la bahsa adik kapiag ni.
      adik kapiag yang beik hati…… bukan maksud abang kelabu hang ni,,,,,
      bahwa malaun2 jamban takut nak mai…….maksud abang kelabu
      adik2 kapiag suma takut sabik tadak hujah nak lawan hujah aku,

      setakat dok mai wat muka tebal,,,, setebal tapak selipag jepun macam
      adik kapiag ni……… berlambak. kapiag lein pun bulih mai lagu tu.

      hujah aku PERJUANGAN UMNOJAMBANTAIK BERSALAHAN NGAN HUKUM ALLAH. silakan beri hujah balaih. adik kapiag tadak nak pikiag ka……. mana ada pimpinan jambantaik yang terdiri daripada alim2 kucing mau berhujah.
      depa tu reti berhujah sorang 2 depan tv ka, ceramah ka, majlis kelentung ka.
      bila ajak berdebat ka, muzakarah ka….. pada mula nya ugut nak tunjuk jantan…….. suruh letak tarikh. last2 sekali tak jadi dengan macam auta gila.

      kalu setakat nak debat tajuk bohsia ka, bohjang ka…. lumbu pawah ka. mende ni tadak relevan untuk akidah.

      itulah maksud abang kelabu hang yang beik hati ni. puak malaun jamban…..
      tadak hujah nak mai…….. aku suruh bukan kitab MUSTIKA HADIS JILID 1
      muka surat 415 dan 416…….. adik kapiag akan jumpa apa yang abang kelabu sebutkan tu.

      setakat mai nak maghah dan bawak idea2 kapiag tu…… malaun jambantaik
      bulih mai bila2 masa….. tapi tadak maruah.

      adik kapiag jangan marah abang kelabu yer…… senyum la ….. senyum la adik kapiag oooooiii. huh aku nak nyanyi la…….

      SENYUMLAH…..SENYUMLAH
      AHAI ADIK KAPIAG 2X
      ( lagu m. daud kilau )

    • assalamualaikum sedara…..

      ishishish. bahasa apa hang cakap ni, langsung takdak kesedaran sivik, ni ka yang hangpa dok kata “kesopanan dan kesusilaan” dalam Rukun Negara tu hasil Modal Insan yang dibentuk melalui Islam Hadhari tu? Dasat betoi hangpa, patut la hangpa nama UMNO – U=Useless; M=Mind; N=No; O=Otak

      • sedara ni aku nampak pedatang baghu dalam blog ni……..
        tak tahu hulu hilig. baca betui betui baghulah posting komen tu.

  5. Assalamualaikum Lord Ried…..

    comment kat atih tu khas untuk tu “Niki Ajis boneka anuar”, bukan untuk tuan, yang dia pi mencarut-carut tu pasai apa…. awat yang dia “kurang ajaq” sangat tu….

  6. wei dua ekor kmbar ns 2 mmg sial la!!!zafuan hdoh cm rita..tapi ari 2 rita main ngn aku kt dlm htel.ha3..pdan muka aidil..aku 1ooooooox lbih ensem dri dia…

  7. BABI ANJING NATE KERO NIH..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: