Posted by: pinkturtle2 | November 24, 2009


Responses

  1. Yab Datuk Menteri Besar.
    Kementerian Kerja Raya Negeri, pusatnya di Putra Jaya. Semua peruntukan kepada Kerja Raya negeri diaagih oleh Kerja Raya pusat. Arahan dan pelaksanaan jugak mesti mengikut kehendak pusat.

    Kerajaan pusat tuannya ialah UBN. Kalau tuan punya kerajaan pusat kata, jangan aktifkan pelaksanaan kerja kepada negeri2 yang dikuasi PR, makanya kerja2 itu tidak akan berfungsi dan menjadi lembablah…Dalam pada itu pulak Kementerian Kerja Raya ini memang dah lembab pun..Sebab tu disetengah daerah dun di negeri Kedah, Ustaz Azizan terpaksa memotivasikan rakyat berkerja secara bergotong royong.

    Firaun itu zalim sifatnya tapi UBN dah lama dah zalim kepada rakyat yang tak sokong dia walaupun cukai dan harta negara statusnya adalah milik rakyat, tapibagi UBN semua itu macam harta mak bapak depa.

  2. setujuuuuu…kucing kota cakappp…duit rakyat dh jdi duit UBN UMNGOKK…kementerian dkt mesia ni semuanya lembab mak ngott…kl bgi rasuah..bru laju depa wat khejaa…kl sapa snggup telibat dgn rasuah..cpatlaa dpt projek..dri bdak drebar..bdak pion smpalaa ke pengarah..kl boleh tukang sapu sampah pn nk mkan rasuah..1 mesia..1 rasuah..1 tuntuya…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: