Posted by: pinkturtle2 | Januari 30, 2010

PKR Kesal Dengan Tohmahan Zahrain


Responses

  1. salam…

    teringin benor nak baca komen abang great chief pasal isu ini…

    adakah kelihatan orang melayu penang hebat di bawah pimpinan Guan Eng?

  2. Salam Manis,

    Sebenar org. melayu ni kurang hebat la sejak zaman Lim Chong Eu dan Buah Suu Koon lagi.
    Yang hebat mamak2 saja.Melayu pada waktu itu hanyut di buai mimpi.Umno sentiasa mempunyai kelebihan seat pd setiap piliharaya namun no.2 juga di dalam pentadbiran negeri.Apa punya tuur parti umno ni…Maka tak heran la skrg ni di bawah Guan Eng.Sekurang2 ada suara terhadap boss nya.Lagi pon pusat terlampau bias terhadap peruntukan negeri yg di bawah pembangkang…
    Hanya akan aman sekiranya UBN di hapuskan dari bumi M’sia ni…

    Lidah sendiri lagi tergigit..

    tak pa sat nak pi sound kat Zahrain…
    jgn dok buat leceh..berlapit skit…
    mungkin jiwa umno dlm diri dia masih wujud.

    “””mp kawasan aku plak buat sier”””

    K A M J A T……………….

  3. Salam 1Malaysia aka
    Salam sedaramara aka
    Salam TGNA suka aka
    Salam nasik kandaq pun suka aka
    Salam great chief akan suka.

    Lamanya great chief bertapa.
    Balik ke gunung ganang Bolivia ke.
    Atau kat Batu Caves.
    Berguru hanya pada hati.
    Apa2 pun, great chief dah timbul.
    Dah baguih.

    Penanglah paling bertuah.
    Penang ada Guan Eng.
    Penang ada great chief.
    Penang ada nasik kandaq.
    Betoi2 1Malaysia.

    Apa yang dikesalkan dengan Zahrain.
    Apa sangat Zahrain tu.
    Kalau dibandingkan dengan.
    Guan Eng, great chief dan nasik kandaq.

    Tapi, apa2 pun.
    Melayu Penang sudah happy.
    chief yang great ada.
    Sudah tentu boleh selesai.
    Semua masalah.
    Sebarang masalah.
    Tangkas semua tohmahan.
    Kalau tidak, tak kan chief great.

    Nasik kandaq pula dah banyak membaca.
    Tak terkandaq buku2 yang dibaca.
    Semua teori, retorik, habis dihafal.
    Ends justify the means.
    The means justify the ends.
    Tricky, Dicky.
    Semua ada.
    Wahdoh, hebat sekali.

    Kalo di Indonesia tu.
    Nasik kandaq.
    Sudah bisa, jadi Bapak Presiden.
    Gitu.

    Tapi, kat Penang.
    Masih gitu, gitu.
    Kalo kat Kelate.
    Masih dok gitu, dok gitu.

    Sekadaq jangan PKR dok gitu, gitu.

  4. salam………
    salam kaum krabat…….
    salam Budak Tadika………..

    great chief baru balik dari Machu Picchu, pi pebetoi kaum aztec kat sana……….he he he

    zahrain……..dua wajah dlm satu diri
    dia dah jemu kot…….dok cadang nak gi lagi tapi dah tak gi…. no go dah

    biasa laa kalau nak buka lorong baru…….kena tutup laa lorong lama……..
    caranya buat riuh laa sikit…..
    mesti laa ada promosi…baru ada harga

    BT boleh laa tolong buka lorong baru…….
    dia kan kwn zahrain……ajak great chief sekali…….

    sekadaq jangan dok melatah…….
    sekadaq jangan dok kamjat ……………

  5. pilih sebab muak.. bukan pilih sebab percaya.. lagu ni ler..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: