Posted by: pinkturtle2 | Mac 18, 2010

SMS Tersebar Kaitkan Najib Dengan Kemelut MCA


Responses

  1. Biarkan….. biarkan……. biarkan

    jangan kita sibuk2 masuk campur dan komen…. lantak dia la……

  2. salam,

    Tu la dok concentrate sangat kat lubang belakang
    lubang depan dah memberontak marah kerana tak dapat layanan.Moral yg. hendak di tonjolkan
    oleh 1 m’sia rakyat di dahulukan pencapaian di utamakan.

    Episod lubang depan ni dah benlanjutan seiring dgn.episod lubang belakang.

    Teknologi record player di mana depan dan blkg boleh di mainkan sudah lapok di telan zaman walaupon mmg. terbukti enak bila di mainkan.
    Cuma harganya agak mahal bagi mereka yg masih nak kekalkan.

    Inilah kos serta akibatnya yg perlu di tanggung selagi record player tu tidak di hapuskan.

    Dari segi akai Secara logiknya kalau side A & side B boleh di mainkan……choice tu ada pd.
    bunga kembang setaman.

    sekadar bagi otak pikiaq utk. pak pancut yg cukup suka pandang belakang…..ada la sorang tu otak di sebelah blkg bahagian bawah…sat dia mai

  3. Salam
    great cheif.
    Apala hang dok provok n promosi side A side B. Ada kaitan dengan …..ada la sorang tu otak di sebelah blkg bahagian bawah…sat dia mai

  4. dah tak de modal ke. korang punya penasihat teruk kena hentam kat dewan rakyat sampai lari keluar dewan sebab penakut. korang tak lapor pun. dasar pakatan pengecut. hancur la PKR lepaih ni.

  5. SALAM,

    Masih nak sembang deraih puak2 ni.
    Kan PRU12 lalu 4 in 1 org prsiden tiap2 parti tolongi.Mana pernah tempah sejarah macam ni.

    PPP—M KAVEAS
    MIC….SAMI vellu
    MCA….ONG KA TIN
    GERAKAN….KOH SOO KOON….

    UMNO-PAK LAH…kesian depa jolok dgn buloh runcing jatuh ke tanah.

    PKR hancur….UBN HANCUS…….brother romeo
    in searching for juliet lost without trace….


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: