Posted by: pinkturtle2 | Mac 19, 2010

Zaharin DIcabar Namakan Timbalan Speaker Yang Nak Melompat


Responses

  1. Speaker dalam parlimen ada 2 sahaja, satu Junaidi dan satu lagi Kindee.

    Semasa Zahrain diberi laluan pertama berucap selepas titah Yd Dipertuan Agong, yang menjadi speaker pada ketika itu, ialah Junaidi.

    Junaidi menyindir Zahrain, minta namakan Timbalan Speaker itu.

    Aaaa!!!!sekarang Zahrain sudah terperangkap. Pendedahan terbuka Zahrain ini akan menimbulkan prejudis kepada Kindee dan nama2 menteri berserta ahli2 parlimen yang disenaraikan oleh penulis skrip ucapan Zahrain.

    Siapa orang ini?. Dengar khabarnya nama2 yang disebutkan itu memang ada diantara mereka betul terlibat.
    Diatas beberapa kesilapan teknik agenda 16 September telah tergagal. Tun TKT lebih maklum hal ini. Sila siasat maklumat dari Tun TKT.

  2. Tak timbul persoalan prejudis kalau perkara tu betul… kalau salah nafikan… cakap Anwar tu bukan boleh percaya.. semua orang dibabitkan…

  3. hahahaha….br sikatak ni dedahkan..yg busuknya bkn org lain..puak2 bee end gak..
    umngokk ni kl x dpt mentedarah rasuah..arak..jilat betina..mmg x leh hidup laa ataih dunia ni..
    dulu kata anwar kwn dgn yahudi..hujung2 pasaipa plak george sorosmai mesia jpa mahathir..woii..kl xdak apa2 watpa george soros mai jpa org tua yg dh x dak jawatn lgi???/…jeng3..sdri pikirr laa..
    alaaa…rakyat mesia kt o.sea dh lma tau dah yg bee end & umngokk nii ad hubungan israel..cma dlm mesia ni jaa asik dok tgk tv3 suku..berita karun..utusan meroyan..

    pasai zahis hamidi pi jpa yahudi depa x masuk kn dlm media mesia niihh?..

    bohong la selagi blh bohong rakyat nihh..smp da x larat bohong esk..tau la tinggi rendah langit ciptaan ALLAH nii..

    jangan ingat org tua2 yg dok kt kg tu akn idup smp 150 tahun..depa akn diganti oleh kaum muda yg x minat lgi dah nk dpt duit RM 50..kain pelikat & batik sepasang..gula,beras..tu semua dh x leh nk pakai lgi taktik zaman p.ramlee..
    si zahrain katak ni plak..dh setahun baru bongkar cerita..awat masa anwar wat projek 16 sept tu hang x dedahkan awai2..bla company rm 2 hang x dpt projek club golf tu laa bru hang nk melalak mcm anjing kurap..anjing kurap pon lbh mulia dri hang tau..apa pasai bru2 ni lari pi shopping & holiday kt LONDON..byk masyukk kot bla dh jdi katak longkang,..

    baguih la jdi katak badut lam parlimen..
    pasni biaq phak tentera & istana hayun hang plak..nanjis & semah katik carilaa askar upahan yg bijak skit..kl setakat prebet zahrain tuh..ermm..akn telondeh lgilaa seluaq hang & kain semah katik tuhh..

    kita tunggu aksi seterusnya dlm parlimen nti..mna pi ahli parlimen katak yg lainnn…blm dpt bonus lgi kot…ekekekekekekeekkkkk…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: