Posted by: pinkturtle2 | Jun 21, 2010

BN afraid of Batu by-election – Khalid


Responses

  1. bebal…..
    kerbau tua…kerbau tua
    cari jalan …. cari cerita
    hilang maruah…kerana kau
    sudah tua sudah melatah..

  2. Mana Bn berani untuk adakan PRK.

    Bn mana ada telur.

  3. salam,

    By election kos tinggi mana nak cari duit melainkan naik harga gas,tol & perlesenan judi.Mana nak larat tokey2 sponser.Nak kata menang pon depa tak yakin.Timbang pon senget
    sebelah banyak karat.

    Sebab tu dok usong torch light merata siang malam habuan nak cekop katak bagi ikan ruan makan.Kos rendah skit….

    Nak cari salah org. awat tak mau charge dia bagi hilang kedudukkan sebagai MP…
    Kalau boleh lagi ramai lagi baguih kena charge..
    “””Otak pedukang makan taik”””

    tadak kerja lain….

  4. salam bro n sis……….

    flip flop ???
    takuttttttttttt…………

    tahniah Khalid………

    penjelasan anda telah menybbkan teloq depa tesentot ke dlm………kah kah kah

    sukusakat dah naik cuak…………
    mana ada berani maaaa………
    9 ribu lebih majoriti………
    kalu sekali lagi…….depa nanti bungkuih……..

    apa macam grombolan????
    ada berani ka??? kita test tengok sekali lagi…….
    belum muktamad lagi ke???………….

    kah kah kah

  5. tak habis2 mengata orang makan taik,
    takut kalah, tak ada telor,
    itu saja lah bahasa puak puak taksub

    kesian aku tengok..bila tanya agama apa???
    mereka jawab agama mereka ISLAM
    tapi
    dimana mereka belajar tentang agama islam
    ini dan dgn siapa????
    kenapa perangai dan bahasa mereka lebih
    teruk dari orang kafir?????
    islam apa yg mereka belajar??

  6. alooooooooooooo kepalahotak…………

    awat???…….
    hang berasa pelik sangat ke????…….
    itu bahasa semiotik laaaaaaaaa………

    sifu hang… bt tak ajaq ke????
    kata kuat sangat baca buku………
    dia dok baca kitab 52 kot????……..

    kah kah kah


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: