Posted by: pinkturtle2 | Disember 17, 2010

Aku mungkin kelas 3,tapi kamu tiada kelas – Karpal

Karpal to Nazri: I may be 3rd class but you’ve no class


Responses

  1. salam…………

    kalau nak main sarkis………tak payah pergi kelas………
    memang tak dak class punya…………..

    masuk tadika baru laa ada kelas……….
    tapi ada budak yg tak pernah naik kelas……..
    mana nak naik………dok asyik buat prangai sarkis……….
    dok main…menari…makan…last skali baru laa renggah menyanyi………

    kah kah kah

    • Salam nasik kandaq.

      Karpal orang negeri hang.
      Nazri orang negeri kita.

      Karpal naik keretapi ke KL.
      Dari Butterworth.
      Dia naik kelas 3.

      Nazri pandu kereta ke KL.
      Dari Sauk.
      Dalam kereta, tiada kelas.

      Tak kang.
      Tu pon, hang tak tau.

      Sekadaq great chief kena bagi tau.
      Kat hang.
      Kena plan plan fikiq.

      • Salam BT,

        Betoi mmg. Nazri naik kerets
        Dirver dia pon ada kan
        “””” teksi sapu””””

      • Salam manis,

        Hang ni lama dah tak mai.Pas tu
        bila mai plak…mai macam tikuih
        dapat saja makan lari balik
        menyorok masuk lubang.Tak pa
        suka jugak hang mai kot2 boleh
        jadi cikgu Murni tadika kemas ajaq
        budak2 tadika.Jangan dok mengajaq
        budak2 nyanyi lagu sepohon kayu tu.
        Tak dak kelas..tapi kalau maher zain
        insyaallah budak2 tadika renyeh suka la.
        Ni baghu ada kelas.hihihi

        Sepohon kayu daunnya rimbun
        Lebat bunganya serta buahnya
        Walaupun hidup seribu tahun
        Kalau tak sembahyang apa gunanya
        Walaupun hidup seribu tahun
        Kalau tak sembahyang apa gunanya

        INSYAALLAH (MAHER ZAIN)

        Everytime you feel like you cannot go on
        You feel so lost
        That your so alone
        All you is see is night
        And darkness all around
        You feel so helpless
        You can’t see which way to go
        Don’t despair and never loose hope
        Cause Allah is always by your side
        Insha Allah x3

    • salam

      macam kata kat diri sendiri ja…ishk

  2. Mari kita tebar jala dan ikat Pandikar Mustar…..

  3. nazri tu gila, masa dolah dulu dia kata kat mamak mahathir, dia sampai pertahankan dolah tu, kalu dolah suruh jilat pun dia jilat, dah ni masa najis pulak dia akan pertahankan najis dgn apa cara sekali pun, kalu dolah buka mulut, dolah pun dia maki hamun. apa kata kalu orang lain pulak naik, gerenti punya dia akan kata pada najis pulak. ini lah first class doggy yg mempertahankan tuan nya.

  4. salam…

    setakat ut saja la kefahaman dan kebijaksaan “budak tadika” berfikir dan komen…. kelas berapa tu NK & PJolor?

  5. bahasa nazri dalam politik sejak dari zaman pm dulu langsung bukan bahasa yang sopan dan tidak melambangkan suara ikhlas dari ketokohan seorang ahli politik yang tiada jaminan untuk dicontohi. Apakah percakapan beliau selama di parlimen berterusan dalam style yang sama saja?

  6. kelas lori taiiiik!

  7. Salam 1Malaysia aka
    Salam TGNA suka.

    Apa yang terjolor-jolor.
    Apa yang dok p jolor, jolor.
    Kita pon tak tau.

    Mengikut kamus dewan.
    jolor maknanya beringsut (mengesut) dengan menghela perut (seperti kanak2), menjalar (seperti ular).
    Yang mana satu.
    mengesut ke.
    menjalar.
    Dok pjolor.

    Alahai, carilah nama yang baguis sikit.
    Takkang, nak cari nama pon.
    Tak cerdik langsung.
    Kalau tak cerdik.
    Tak payah komen lah.

    Sekadaq membuang booraas sajo.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: