Posted by: pinkturtle2 | Mac 26, 2011

Wajib Tonton… Video Terhebat Di Abad Ini

Video ni aku jumpa dekat blog terhit TT..


Responses

  1. bro n sis………

    hangpa baca nie sat….lepas tu nak kata apa pun kata laa…

    http://english.vietnamnet.vn/en/environment/6296/radioactive-cloud-to-come-to-vietnam-in-two-days.html……..

    bala kian dekat dok mai kok belah sini tu…….
    pasai apa tu???……..
    manusia dah tak dak adab dahhhh…….
    dah hilang maruah diri……
    dah hilang sifat malu……
    nama saja orang Islam…….
    akhlak ikut yahudi….
    prangai mengalahkan setan……..
    ada ulama’……..ulama’ suuuuk……..
    berani tiga suku masak saja…….
    kena batang hidung sendiri……menikuih mcm budak-budak kena jerekah ngan cikgu……….

    myanmar baru kena gempa…….
    jngn dok pikiaq kita selamat………
    hari ini fitnah cukup berleluasa……
    rakyat kian didungukan…dibahlolkan….

    ada ka akai………

    • Aku tak rasa si
      Maximus Ongkili pi baca
      blog yang yang cadangkan ni.

      Pasai apa…???

      Sebab puak-puak Menteri BN ni. . . .

      MEMANG BODO…!!!

  2. Video kat ataih memang “real” syiot…!!!

    Meman macam Taib Mahmud
    yang betui-betui
    pegang watak Hitler…!!!

    KAH..!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

  3. aku suka video tu! hahahaha

  4. I like this video.. hehe.. nak share kat FB boleh ka?

  5. Aku pun suka video ni… Orang yang buat ni yang ALLAH BAGI Otak Dia untuk berfikir di Salah Guna. Ada diantara hangpa semua setuju tak Allah suruh guna fikiran ke arah Kebaikan… tapi dia ni buat benda kreatif sampai ada ribuan lagi hamba Allah terpengaruh dengan hasil SENIKREATIFNYA…… Bila dah terpengaruh dengan kreativiti Hamba Allah ni… bukankah ia satu yang tidak disukai ALLAH… Takbir… ALLAH HUAKBAR….

  6. Mana video klip yang Kak Zizah satu family tonton tu.. kata tak dak benda… awat blog ni macam nak sembunyi fakta saja… Takbir… Allah Huakbar…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: