Posted by: pinkturtle2 | Julai 15, 2011

Queen Elizabeth II Pakai baju Kuning Sambut Najib & Rosmah

Britain's Queen Elizabeth (R) greets Malaysia's Prime Minister, Najib Razak and his wife Rosmah Mansor, during an audience at Buckingham Palace in central London July 14, 2011.

Britain’s Queen Elizabeth (R) greets Malaysia’s Prime Minister, Najib Razak and his wife Rosmah Mansor, during an audience at Buckingham Palace in central London July 14, 2011.

LONDON, UNITED KINGDOM - JULY 14:  Queen Elizabeth II meets  Prime Minister of Malaysia Najib Razak during an audience at Buckingham Palace on July 14, 2011 in London, England.

LONDON, UNITED KINGDOM – JULY 14: Queen Elizabeth II meets Prime Minister of Malaysia Najib Razak during an audience at Buckingham Palace on July 14, 2011 in London, England.

Britain's Queen Elizabeth greets Malaysia's Prime Minister, Najib Razak, during an audience at Buckingham Palace in central London July 14, 2011.


Responses

  1. wuuuuuu!!!, depan Queen E……kedua-dua kau sudah jadi kartun zunaaaar!
    padan dengan muka akuuuuuu!

  2. UmprNo haram jadah banyak takut itu color KUNING.
    Bapa kebanggan UMprNO Umco berjumpa dgn KUNING sekalang.

    haiyaaa. Di Malaysia pakai itu baju kuning sudah tentu kena tangkap. OE oooo….

    CILAKA SIAL INI MCM PUNYA OLANG. MASIH BODOH. DULU KINI N SELAMANYA SAMPAI MAMPUS

    HEHE..

  3. UmprNo haram jadah banyak takut itu color KUNING.
    Bapa kebanggan UMprNO Umco berjumpa dgn KUNING sekalang.

    haiyaaa. Di Malaysia pakai itu baju kuning sudah tentu kena tangkap. OE oooo….

    CILA SIAL INI MCM PUNYA OLANG.

    HEHE..

  4. KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

    Hang nak lari mana Najiiiiibbb…!!!!

    KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

    Hang kena demam KUNING la lepaih ni!!!

    KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

    Apa punya “suwey” Queen pakai kuning…!!!

    KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

    • hang jadi tukang gelak lah.
      gelak pon ada tukang jugak.
      nak jadi lain, tak reti.
      kitsianglah kat hang.

      • Alah apa salah sekadar gelak
        Apa salah cuba melawak bukan Maharaja Lawak
        Tukang pun ramai…tukang karut ada..tukang urut pun ada
        Tapi yang takut tukang bodek…
        Yang jelik..yang pelik..yang pahit semua cakap cantik
        Al maklumlah katanya Si Asri…ramai kaki bodek
        Feudal jadi panduan bukan Al-Quran sebagai ajaran

        – Kaki bengkak nak urut…jalan-jalan BERSIH tak habis.
        Bukan tukang urut..tapi isteri-isteri yang comel jadi pengubat

      • Ketawalah kamu…
        sebelum ketawa diharamkan…!!!

        KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

      • amboi, amboi, hanya pada hati.
        lama dah, tak tulih.
        mu gi mana.

        kalau setakat nak bela ikutCelamah.
        tak payah lah.
        dia bukang reti fikir sendiri.
        ikut tahulah dia.
        ikut pong, kerana nak minum free.
        tolong gelak.
        gelak pong, kah, kah, kah.
        seropa batuk dok baca harakah.

        gelak nak bodek lah tu.
        mat sabu senyum pong tidak.

        sekadaq nak bodek dengan gelak.
        cara ikutCelamah.

      • Hang jeles ke BT
        takdak sapa bodek hang…???

        Jeles mcm Tok Jib…!!!

        KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!

    • syok sendiri…macam pak kadok…menang sorak kampung tergadai…orang lain dok senyum kambing tengok hang gelak…rasa nak gelak jugak la

      kah kah kah kah kah…bodo hang iuktceramah…

      • Aiikk… cakap aku bodo plak….

        Yang Bee End haramkan warna kunin tu,
        hang tak cakap depa bodo plak…!!!!

        Ohh… baru aku ingat.

        Hang bukan bodo,
        tapi benak…!!!

        KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!! KAH…!!!!

  5. Nak dikira semua kau org bodo…..tiada yang paling bodo selain budak tadika yg bagaikan anjing buruk telinga. Melilau sana-melilau sini. Terjoloq lidahnya meleret ke jalan cari makan. Tak kecian ke…….keciaaaaaaan!!!

    • ya lah.
      yang tak bodo, mu.
      dok suka taik kucing.

      kalau mu dah suka taik kucing.
      mu tak cerdik lah tu.
      sebab, yang suka.
      hanya Kucing Kota.

      sekadaq pjoloq@taikkucing.

  6. Puak-puak celaka yg anti warna kuning masih belum sedar.

    Bodoh dulu kini dan selamnya bodoh sampai ke mampus umprono.

    hehehee…

    Umno bukan gadai tapi jual tanah pada cina

    . pulau batu putih n RMN Woodlands. umprono haramjadah sedekah pada singapura

    hoii melayu umprono. apa ke bende ni hoiiiii..

    Org kafir pun tahu. ini Umco tersangat la bodoh

    hehehe…..

  7. Kg Baru KL, FELDA, RISDA, pun tak lama lagi akan habis dijual. Yang tinggal hanya sejarah seperti singapura, batu putih, tanjung pagar, LPN, LLN, KTM, Jabatan Air, Amanah Raya, puspakom. GLC GLC bakal dijual dan akan dibeli orang asing.

    Jual je apa mau kisah kat rakyat bodoh. Janji kocek kau orang penuh berisi duit haram. Sudah terjual semua – mereka laga-lagakan pulak orang melayu. Melayu lemah kuasa hilang negara tergadai. Hilang maruah melayu. Hanya tinggal nama.

    • habis sapu harte melayu…tengok skrg siapa yang kuasai malaysia ni…india ngan cina

  8. salam 1Malaysia aka
    salam TGNA suka.

    ratu Elizabeth pakai baju kuning pong.
    dah perasan.
    dah syok.
    dikata sokong bersih.

    tu belum tahu lagi.
    ratu Elizabeth melabor warna apa.
    kalau warna kuning jugak.
    semua terjoloq, perasan.

    terutama pjoloq.
    naik taraf dari xxxx kucing.
    ke xxxx ratu.
    marah pulak si Kucing Kota.

    sekadaq kitsianglah kat hampa.
    hampalah hampa.

  9. bro n sis…….

    mai kita cakap pasai kuning pulak……
    kalau otak ‘kuning’ mcm si budak tempoyak atawa si hitch tu……..
    memang patut pun…..
    al-kisah maka “KUNING” pun…….dok tak dok kena ‘kurung’……..
    kasiaaaaannnnnnnnn warna kuning…..kah kah kah

    so n so……..how wonderful yellow is???……It stands for the sun……….
    jadi kalu takut kat sunburn pagi ke atawa petang ke????……
    memang hangpa tak ceghodik laa……..
    biaq grombolan sorang tak ceghodik…….sudah le…..

    sejak mendak dulu lagi……..
    warna ‘kuning’ dah jadi “the most visible color”….
    pi laa tang mana pun…….kuning jugak jadi pilihan……..
    kuning jugak laa yg jadi perhatian ramai…..
    “the most attention-getting color”…………..
    kuning memang boleh tarik perhatian maaa…..
    bas sekolah budak tempoyak pun warna kuning…….
    teksi pun depa hantam kuning jugak…….
    kuning jugak laa yg dok advertise sana sini…..
    digi pun kuning bro!!!!…….
    yellow pages lagi bro!!!!!!…..cari keghoje………kah kah kah

    so…….I wanna ask budak tempoyak n sukusakat………
    how does yellow make you feel….bro?
    do you associate yellow with certain qualities or situations?………

    bila Bersih 2 direalitikan……..
    kuning digunakan bagi pernyataan ekpressi dan
    penyataan kekesalan kpd sesuatu pihak………..
    bilamana kuning dianggap sebagai “a cheerful color”………
    ia diharap dapat menghilangkan ledakan
    kemarahan terhadap sasaran depa……..
    jadi kuning ini kira penyejuk laa……..
    cuma orang tak ceghodik saja yg
    nampak sebaliknya……..kah kah kah

    dulu depa dok kalut ngan ‘hijau’…….
    banyak gak petronas dok buang duit tak pasai-pasai……
    laa nie……kuning maaa……..

    biaq gigi kuning tak pa lagi……
    asal jng kena ‘penyakit kuning’ dah laaaa…..

    kah kah kah………

    • salam nasik kandaq.

      hang tau, tak.
      kuning yang satu lagi, tu sedap.
      susah nak cari.
      mahai sangat.

      kat balik pulau tu, ada.
      tapi, kerana kerja hang, bilang bilang saja.
      hang tak tau lah.
      hang nak kandaq, depa tak bagi.
      depa dok ekspot yang kuning.
      yang depa bagi hang makang tu.
      tak berapa sedap.
      bersih tu, bersihlah.
      cuma sesuai buat tempoyak.
      tu yang jadi teluk tempoyak..

      sekadaq teluk tempoyak, kat bayang lepais.

  10. MANA WORD BERSIH KAT BAJU QUEEN TUE…

    KAH..KAH..KAH….BEROK2 PaRia….BUAT DAJAL…MCM PINKTOTOK…

    MCM SIAL….KAH..KAH..KAH..

    • Oii… BAHALOL…!!!

      Buat apa Queen nak taruh
      perkataan BERSIH…???

      Queen bukan Melayu…!!!

      BANGANG….!!!!

  11. eeeeee….rambut r mcm hantuuuuu.
    rambut Queen Elizabeth lagi cantik.

    • hang tau sangat lah.
      memang hang, di alam.
      hantu.

  12. tak perlu word bersih. sekadar warna sudah mencukupi buat Najib dan umprono yg beri tanah melayu pada cina.

    ini lah umnobn beri tanag melayu pada cina.

  13. Lu saje pandai,

    Lu Pandai menipu,mencuri,merompak,membunuh,merogol PENGKIANAT ISLAM & rasuah.

    hahaha..

    kalau lu byk pandai, gua mau tanya sama lu.

    Altantuya siapa yg bunuh?

    Saham bumiputera ( lu org ibna ka) mana hilang?. 54Bilion

  14. All of u r stupid and bull shit

  15. Rambut supo atu…berat nanang…

  16. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you
    penning this write-up and also the rest of the website
    is extremely good.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: