Posted by: pinkturtle2 | Februari 26, 2012

hari-hari terakhirmu sudah dekat wahai si zalim Basyar – Sheikh Muhammad Al Arifi

للشيخ محمد العريفي Sheikh Muhammad Al Arifi, warning the tyrant Bashar Al Assad that his end is near, he cannot hide from Allah. How dare you disgrace the Muslims Oh Bashar. Do you not fear your meeting with Allah?
Muhammad Al Arifi has received numerous death threats from the Evil…

Sudah hampir Tiba… Dengan Pertolongan Allah… Rakyat Syria Yang Merdeka Akan menghukum Pemimpin Ini…

عــدد كــتــائــب الــجــيــش الــحــر فــي ســوريــا 28 كــتــيــبــة
اللـــهم انــــصــــرهــــم وســـدد رمـــيــــهــــم واحــمـــهــم وبــارك فــيــهــم..

Jumlah Ketumbukan Batalion Tentera Pembebasan Syria  FSA (Free Syrian Army) yang berjuang membebaskan bumi Syria dari Kezaliman dan kekejaman Rejim Syiah Nusairi Basyar Assad ialah 28 Batalion..yang menjadikan jumlah keseluruhan askar yang menyertai FSA ialah  25700 orang… Ya Allah…Berikanlah Kemenangan Kepada Mereka,Rahmatilah mereka dan berikanlah keberkatan kepada mereka

اللـــهم أنـصــر أخــوانــنا فــي ســـوريــا … اللهم يا هازم الاحزاب ويا مجرى السحاب يا رب الارباب اسالك ان تدمر نظام بشار واعوان … قولو آمين

……………………………………………………………………………..

اللــهم أجعل بشار في أسفل السافلين في نار …. قــولــو آمـــــــــــــــين

…………………………………………………….

Kepada Rakyat Malaysia yang masih lagi tidak mengerti tentang apa yang berlaku di Syria, yang bersimpati  dengan rejim Basyar laknatullah,yang masih lagi tidak kenal pegangan apa dan agama apa yang dianuti oleh Basyar … yang masih lagi tidak mengetahui sebab mengapa Majoriti ulamak islam di seluruh dunia  melaknat Basyar dan pengikut2nya serta tentera2nya dan juga mereka yang bersengkongkol dengannya… Mari kita lihat salah satu video dari beribu ribu video yang telah diupload ke youtube tentang kekejaman dan kezaliman rejim Syiah Nusairi Basyar Laknatullah terhadap rakyatnya yang beragama Islam….

Video ini memaparkan tentang sebuah keluarga yang diseksa dan dibunuh dengan kejam sekali.. satu keluarga lima beranak ini terdiri dari  suami isteri dan tiga orang anak kecil ,2 orang anak lelaki dan seorang anak perempuan … sebelum ditembak dan dibunuh mereka diazab dan diseksa terlebih dahulu dengan pelbagai siksaan sehinggakan si ibu disiksa sampai dicabut biji matanya,,si anak lelaki yang bongsu di belah perutnya.Seperti kekejaman kafir serbia menyeksa umat islam di Bosnia suatu ketika dahulu…

.

..Ya Allah !!! Betapa Zalimnya  tentera2 Rejim Basyar ini…Kepada Mu Ya Allah kami serahkan Basyar yang zalim…Kepada Mu Ya Allah Kami Serahkan tentera2 Basyar Yang  Kejam….


Responses

 1. salam 1Malaysia aka
  salam TGNA suka.

  hari terakhir mu sudah dekat.
  wah hebat.

  memang hebat.
  sebab USA dok tolong.
  di belakang.
  kalau USA tu.
  zionist lah, apa lagi.

  pak arab tak reti nak betulkan pak arab..
  kena ditolong.

  seropalah
  perangai sukusakat.
  great chief, Kucing Kota dan nasik kandaq.

  sekadaq nak tunggu komen sukusakat.

  • Salam BT,

   Nak tong tiang kat hang pon bkn. hang nak rheti baca dan ambik faham..cuba hang pandang tang muslim dari atas sampai bawah.
   Ada x nak mai krosot lagu ni..payah lah ketegaq lagu hang ramai dok ada..
   ..
   .

 2. Adakah benar tentera Syria sanggup bunuh kanak2?? Adakh anda masih ingat siapakah yg mmpertahankn Lubnan shingga Israel kepanasan??

  http://www.presstv.com/detail/228841.html

 3. Pndang betul2 dgn mata hati muka syeikh dkt atas tu. Adakh nmpak pancaran kelembutn dan kasih-sayang atau spt wajah pengganas??..

 4. paling tak tahan tu ada briged Yazed Bin Muawiyyah pulak tu kat Syria…siapa baca sejarah tahulah…jelas2 ni angkara siapa…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: