Posted by: pinkturtle2 | Mac 2, 2012

Syahid Muazzin Abdul Karim Atoshi..Terputus kepala dibom di dalam masjid ketika azan

حماة التريمسة شهيد بدون رأس الشهيد المؤذن عبد الكريم العلوش 1/3/2012
—————————————

اللهم إن لم يكن بك علينا غضب فلا نبالي .. ولكن رحمتك أوسع لنا ..
الشهيد المؤذن عبد الكريم العلوش من بلدة الجبين استشهد في بلدة التريمسة و هو يرفع أذان المغرب أثناء قيام عصابات الأسد بقصف المسجد و رأسه مفقود بسبب القصف كما قاموا بهدم المسجد بالكامل………

…………………………………………………………

Seorang kanak-kanak yang masih hidup dan terperangkap di bawah runtuhan bangunan disebabkan oleh pengeboman berterusan rejim kafir Basyar laknatullah  di Baba Amr dua hari lepas…

……………………………………

……………………….

bashar sudah gila….


Responses

 1. mengapa manusia berperilaku seperti binatang

 2. Matlamat terrorist group mnghuru-harakan Syria adalah untuk beri laluan kpd…

  http://www.presstv.com/detail/229523.html

  Mungkin inilh kegembiraan yg tdk trhingga kpd admin pinkturtle melihat kejatuhn rejim Bashar Assad nnti.

 3. matlamat dajjal laknatullah ialah untuk menggambarkan dunia dalam perang saudara dan huru hara ini tiada berkesudahan dan hanya satu orde baru dunia saja yang dapat menyesaikan permasalahan ini, tidak lain untuk menyanggah sistem khalifah dalam dunia Islam yang semakin diberi perhatian..
  muslimin mesti sedar akan perkembangan di akhir zaman..
  wallahu a’lam..

 4. Tahukah anda segala kemudahan semasa menunaikan haji adalah dikendalikan oleh syarikat-syarikat kuffar :

  Air penggunaan jemaah haji dikendalikan syarikat britain yang membunuh umat Islam di Iraq dan Afghanistan.
  Siaran TV dan Radio arab saudi mesti melalui tapisan yahudi Francis.
  Semua pergerakkan jemaah dikawal melalui setelit yahudi eropah.
  Setiap kamera sisi yang dipasang ditiang masjid Nabawi dan Masjid Haram Mekah sentiasa dipantau melalui setelit yahudi.
  Umat Islam diharamkan berbincang dalam kedua-dua masjid Haram, Mekah dan Madinah kecuali ibadat solat. Mereka dipantau secara lansung melalui kamera sisi yang telah dipasang di setiap sudut masjid berkenaan.
  Segala hasil pungutan wang jemaah haji, bermula daripada visa haji dan sebagainya dimasukkan dalam kementerian pelancungan saudi dan digunakan untuk perkara yang tidak baik.
  Setiap jemaah haji yang mati kerana dibunuh, dirogol dan lain-lain jenayah ganas mesti direkod atas nama ” Mati kerana sakit ” demi menjaga nama baik hubungan negara yang terlibat.

  Sebenarnya pelaburan dari negara-negara kuffar telah dapat menguasai ekonomi arab saudi dan dapat mengawal saudi daripada membantu pembangunan umat Islam dunia, Pembesaran Kota Suci Mekah juga adalah satu perancangan rapi untuk mengawal ekonomi umat Islam dimasa hadapan agar eknomi Mekah dan Madinah tidak jatuh ke tangan umat Islam tetapi akan tetap berada dibawah Keluarga Diraja yang ditaja oleh amerika dan yahudi. Ini bermakna jika ditakdirkan oleh Allah SWT Islam menang dan dapat mentadbir Mekah dan Madinah ( Janji Allah adalah Benar-Islam tetap akan memerintah dan memakmurkan dunia suatu masa nanti ) , Umat Islam terpaksa membayar dalam jumlah yang amat besar kepada Keluarga raja arab saudi, amerika dan yahudi yang telah membuat berbagai kemajuan kepada Dua Bandar Suci Umat Islam.

  احتلت المملكة العربية السعودية المركز الثامن عالميًا والأولى عربيًا لجهة جذب الاستثمارات الأجنبية المباشرة خلال عام 2009.
  وذكرت صحيفة “الرياض” أن مجموع التدفقات الاستثمارية الأجنبية الداخلة إلى المملكة في العام الماضي بلغ 133 مليار ريال، في حين أدى صافي التدفقات الداخلة إلى ارتفاع إجمالي رصيد الاستثمارات الأجنبية إلى 552 مليار ريال بنهاية عام 2009.
  توقعات بتواصل التقدم:
  ووفقاً لنتائج تقرير الاستثمار العالمي لعام 2010 الصادر عن مؤتمر الأمم المتحدة للتجارة والتنمية “الأونكتاد”، فإنه على الرغم من الأزمة المالية العالمية التي عصف بالكثير من الاقتصاديات العالمية خلال العام الماضي، وانخفاض حجم الاستثمارات التي شهدتها المملكة بنحو 7 % مقارنة بالعام الذي سبقه، إلا أنها واصلت تحقيق نتائج قياسية في مجال جذب الاستثمارات الأجنبية المباشرة مقارنة بدول متقدمة في هذا المجال، حيث استطاعت أن تحتل المركز الثامن عالمياً بعد أن كانت تجيء في المركز الرابع عشر في عام 2008.
  وأكد تقرير الاستثمار العالمي الذي أعلن نتائجه في الرياض كبير موظفي الأمين العام لـ”الأونكتاد” تافيير تسفاشو أن المملكة تملك إمكانات كبيرة في جذب الاستثمارات تفوق ما تحقق فعليًا، متوقعًا أن تواصل المملكة خلال العام الجاري تقدمها عالميًا في مجال جذب الاستثمارات الأجنبية المباشرة.

  petikan: http://peribadirasulullah.wordpress.com/2010/07/23/arab-saudi-adalah-negara-ke-8-terbanyak-menerima-pelaburan-asing-kuffar-dunia/


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: