Posted by: pinkturtle2 | Disember 18, 2012

Nasib umat Islam Palestin Di Syria Lebih Teruk Dari Gaza…

……………………………….

Tentera syiah Syria mengebom Masjid Al-Yarmouk di kawasan kem  pelarian Palestin di Syria, dengan 2 roket dari jet MIG-22. Mayat-mayat bergelimpangan dan kami masih menghitung jumlah angka yang terbunuh, ada yang hangus terbakar ,terputus tubuh badan dan dikerat-kerat tubuhnya.

ليس لكم إلا الله، و لا حول و لا قوة إلا بالله

 


Responses

 1. Teruskan tuan dgn blog ini. umat Islam Malaysia ini pun ramai yg tak faham dgn mengatakan FSA itu agen Amerika. Pembelaan terhadap pembunuhan kejam rakyat wanita kanak2 dan org tua syria itu agenda Amerika ke? Anak isteri dirogol dan dibunuh depan mata, maka rakyat keluar berjuang membela… agenda Amerika ke? Amat zalim dan laknatullah bagi mereka yang mengatakan perjuangan umat Islam Syria sebagai agen2 Amerika.

  Semuga satu masa anak isteri kamu dirogol dan dibunuh depan kamu oleh pemerintah yg mengaku musuh Israel dan jika kamu lawan, kamu adalah agen Amerika.

  Justru yg menjadi agen dan talibarut Amerika dan Israel adalah Bashar dan pemimpin syaitan seumpamanya. Kalau benar Bashar musuh Amerika sudah lama dia dibunuh dan Syria diserang mcm Iraq. Tak perlu Amerika hasut rakyat utk lawan pemimpin bodoh dan pengecut itu.

  Amat bodoh org yg mengatakan pejuang rakyat Syria FSA adalah agen Amerika. Kononnya sebab Bashar lawan Israel maka dia hero umat Islam. Cuba tanya berapa ramai tentera Israel yg dibunuh Bashar berbanding ratusan ribu rakyat Islam sunni yang dibunuhnya!

  Semudah itu umat islam jahil yg tak dapat hidayah menuduh saudara2 mereka yg dizalimi Bashar laknatullah sebagai hasil hasutan Amerika.

  Ingatlah !

  Amerika, ISrael, Syiah, Iran, Russia, Illuminati……………. mereka semua adalah sama saja. Mereka sepakat mempermainkan umat Islam. Mereka berlakun bermusuhan walhal hanya menipu. Mereka bersandiwara paling hebat dalam sejarah kemanusiaan. Kenapa?

  kerana mereka semua adalah anak cucu iblis syaitan dan dajjal. Dajjal akan muncul dlm bentuk syiah yang hebat imej agamanya. Kerana itu hamas perlu berhati2 kerana bantuan Hezbollah syaitan ada niat jahat. Hizbollah akan menggunakan hamas utk lawan israel tapi akhirnya mereka yg akan jadi hero ‘membebaskan’ Baitul Maqdis.

  Hizbossyaitan dan Iran Syiah akan dinobat sebagai hero umat Islam akhir zaman kerana berjaya ‘membebaskan’ Baitul Maqdis. Hakikatnya syiah menyelamatkan Baitul Maqdis daripada umat Islam sunni seluruhnya kerana ISrael telah terdedah kejahatannya dan dibenci umat Islam seluruh dunia.

  Mintalah petunjuk Allah dalam membaca politik dunia dan permainan jarum musuh2 Islam.

  Beware of Syiah…… Dajjal sebenar2nya. Israel hanya sepupu dajjal.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: