Posted by: pinkturtle2 | Jun 10, 2017

Pusat pelancongan tercantik di Bachok telah dibuka secara rasmi.


Pusat perlancongan terbesar di Bachok telah dibuka dengan rasminya.Kawasan tercantik di Bachok ini terletak berdekatan dengan pasar minggu kampung Wakaf Zain dalam daerah Tawang Bachok.

Terima kasih pada Majlis Daerah Bachok Bandar Pelancongan Islam yang telah mengambil langkah2 terbaik untuk mencantikan kawasan pelancongan ini.Tanpa usaha yang berterusan dari pihak Majlis mana mungkin tempat tercantik, terindah dan sejuk mata memandang ini dapat diwujudkan.

Dan jutaan terima kasih juga diucapkan buat Adun Tawang USTAZ Hassan Mahmod yg telah bertindak pro aktif diatas aduan2 rakyat sebelum ini agar tempat ini dipercantikan dengan seberapa segera..terbaik ust hasan, dan kami akan undi lagi ust dalam pru yang akan datang kerana jasa terbesar ust untuk tempat yang tercantik ini..

Perlu diingat bahawa tempat ini sangat strategik kerana ianya terletak betul² berdekatan dengan kawasan perumahan penduduk setempat.Penduduk2 di sini sangat gembira kerana dapat melihat permandangan yang cantik ini dari jendela dan pintu rumah mereka masing².


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: